Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
20:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі 4-класснік «замінував» школу

У Кривому Розі 4-класснік «замінував» школу

З хуліганських спонукань школяр повідомив про закладену вибухівку у приміщенні навчального закладу у Довгинцівському районі.

3 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення про можливий вибух у приміщенні школи. На місце події прибули правоохоронці, вибухотехники та кінологи. В результаті огляду будівлі та прилеглої території вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Проведеними заходами правоохоронці встановили особу порушника, ним виявився учень 4-го класу. Під час огляду у нього вилучили телефон, з якого надійшло повідомлення про мінування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Відносно батьків правоохоронцями буде складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Правоохоронці нагадують: за неправдиві повідомлення про замінування передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до шести років. За подібні вчинки дітей до відповідальності буде притягнуто їх батьків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Измученый нарзаном  (10.11.20 13:01): Рыцарь. О девочке позаботился. Поощрить чугунной медалью на шею, 16 кг. Пусть голову прокачивает, раз родители не хотят. Відповісти | З цитатою
[email protected]  (04.11.20 10:58): Гореть цензорам в АДУ!!! АМИНЬ!!! Відповісти | З цитатою
шут  (04.11.20 10:57): На разминирование привлечь родителей -бабушек-дедушек террориста!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті