Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дзюдоїсти із Дніпропетровщини здобули два «срібла» чемпіонату Європи

Дзюдоїсти із Дніпропетровщини здобули два «срібла» чемпіонату Європи

Мешканці Дніпропетровської області Олег Вередиба та Артем Бубир стали призерами чемпіонату Європи з дзюдо серед юніорів. На міжнародних змаганнях у хорватському Поречі спортсмени вибороли срібні медалі.

Спортсмени Дніпропетровщини показали гарний результат. Привезли два «срібла» з Хорватії, де виступали на чемпіонаті Європи. Олег Вередиба змагався у ваговій категорії до 60 кг, Артем Бубир – до 81 кг. Після юніорів комплекти нагород розіграють спортсмени до 23 років.

Міжнародні нагороди для дзюдоїстів області далеко не перші. Олег у 2018 році зайняв третє місце на літніх юнацьких Олімпійських іграх, того ж року став бронзовим призером європейської першості.

Артем – бронзовий призер Кубку Європи минулого року. У 2018 році став переможцем Всесвітньої Гімназіади у Марокко. Навесні 2020-го ще одну «бронзу» виборов на Кубку Європи в Польщі.

На змаганнях у Хорватії 19-річні Олег Вередиба та Артем Бубир виконали норматив майстра спорту міжнародного класу. Дзюдоїсти провели по п’ять зустрічей на татамі, з яких у чотирьох одержали перемогу.

Найяскравішим виявився поєдинок Олега за вихід до фіналу чемпіонату. Суперником українця був лідер рейтингу змагань, турецький спортсмен – чемпіон Європи та призер чемпіонату світу минулого року.

Загалом за час турніру на татамі вийдуть понад 400 дзюдоїстів з 40 країн, зокрема 16 представників України. Через карантин вони змагаються лише в індивідуальному заліку.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Борец греко-римской  (06.11.20 13:12): Пусть переходят к нами попробуют у час. Дзюдо самый конкурентный вид борьбы в мире. Відповісти | З цитатою
Детско-юношевская школа Олимпи  (06.11.20 11:23): Марокко, Хорватия, Польша?Больше никуда не пускают? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті