Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
12:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прогулянки на свіжому повітрі зміцнюють імунітет та знижують ризики багатьох захворювань, - лікарка

Прогулянки на свіжому повітрі зміцнюють імунітет та знижують ризики багатьох захворювань, - лікарка

Для профілактики ГРВІ потрібно більше часу проводити на свіжому повітрі, адже під час прогулянок кров збагачується киснем.

При цьому довгі прогулянки зміцнюють імунітет. Про це розповіла лікарка-інтерн центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 Тетяна Макаренко та нагадала, що під час прогулянки потрібно дотримуватися соціальної дистанції, не забувати про засоби індивідуального захисту та тепло вдягатися, щоб не перемерзати.

«Прогулянки на свіжому повітрі зміцнюють серцево-судинну систему, зменшують ризик захворювання на інфаркт міокарда та атеросклероз судин. Також для профілактики ГРВІ ваше харчування повинно бути збалансованим, обговоріть зі своїм сімейним лікарем, чи потрібно вам вживати вітаміни для підтримки організму в осінньо-зимовий період», - розповідає Тетяна Макаренко.
Як відомо, у період з 9 по 15 листопада у Дніпрі 3 306 людей захворіли на ГРВІ.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (19.11.20 07:05): "Ну и большая просьба к CoViD-атеистам: наверное, не обращаться за помощью, а просто умирать дома, синея.
Если вы не верите в CoViD, то, пожалуйста, не обращайтесь к врачам"...
Відповісти | З цитатою
Курощуп Козодоев  (17.11.20 17:19): А если с козой гуляю, тоже дистанцию соблюдать? Відповісти | З цитатою
гость  (17.11.20 16:35): более заслуженного врача, чем врач-интерн, не нашлось? более авторитетного кого-нибудь? Відповісти | З цитатою
Порада  (17.11.20 14:41): и не просто прогулки, а с заходом в гэндэлык, кафешку, рестик- там всегда для профилактики можно разогнать кровь, дезефинкнуть заразу. Відповісти | З цитатою
Мдаа  (17.11.20 14:36): И где она нашла в городе "свежий воздух"? Шо такое врач-интерн? Это уже врач или не врач? Если нет - пусть лучше в своей мобиле красного цвета в игры играет. Відповісти | З цитатою
Нууу  (17.11.20 14:35): Лучше всего иммунитет укрепляют доллары и евро.
Проверено годами
Відповісти | З цитатою
.  (17.11.20 13:26): Где вы все такие умные были весной, когда главный санитарный врач Ляшко, как потом сам же и признался, - запрещал прогулки ради запугивания людей? Где вы были, когда в жару на улице поздней весной заставляли ходить в масках и подвергать организм кислородному голоданию, подрывая здоровье? Где вы были всё это время? Сидели тихо и ждали обещанных надбавок в 300%. А сейчас, когда поняли. что вас кинули так же, как и учителей с 3 тыс долларов зарплат, начали как грибы из-под дождя вылазись со своими рассказами? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті