Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З 5 грудня рух понтонним мостом у Нікопольському районі перекриють

З 5 грудня рух понтонним мостом у Нікопольському районі перекриють

З 5 по 30 грудня рух понтонним мостом через річку Чортомлик у селі Олексіївка Нікопольського району призупинять. Це необхідно для будівництва нової переправи.

«Тимчасову понтонну переправу через річку Чортомлик встановили поряд зі зруйнованою, яку нині активно відновлюють. Будівельники вже готові насувати мостові конструкції на опори. Для цього до споруди необхідно облаштувати під’їзди. Виконати роботи підряднику заважає рух понтоном. Тому прийняли рішення зупинити його з 5 до 30 грудня. Це дозволить якнайшвидше закінчити будівництво, яке вже наближається до фінішу», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Доки понтонний міст буде перекритий, транспорт запустять об’їзними автошляхами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Magaret  (10.07.22 20:39): Большое спасибо ! Заглядываете и на созданный веб-сайт :
D Балкон под ключ реклама
Відповісти | З цитатою
Dyan  (29.05.22 20:11): Вы непревзойдённы ! Заворачивайте и
потом на родной сервис :) Где купить
ортопедический матрас 1900 800 в кривом роге недорого
Відповісти | З цитатою
Jkty  (03.12.20 16:06): А самим проехать по объездной "дороге"не пробовали? Там только направление и ямы чтобы выбрать в какую въезжать! От дороги одно название Відповісти | З цитатою
Филя  (02.12.20 06:07): В Кытмановском районе Алтайского края на год раньше первоначального срока запустили движение транспорта по новому мосту через Чумыш. Стоимость его строительства составила 430 млн рублей, это 160 млн грн по курсу.

«Мост стратегически важен для жителей и гостей региона, по нему проходит несколько школьных маршрутов, также он соединяет две части села и является выходом на Кемеровскую область», — прокомментировал глава регионального минтранса Александр Дементьев. Длина сооружения превышает 170 м, у переправы есть четыре пролета из металла и монолитные опоры.

Почему на восстановление этого моста, длиной 160 метров, на старых опорах выделено 488 млн грн?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
понятно...  (01.12.20 17:57): очередной срыв сроков. Мост (даже не мост, а одна секция) упал 20 мая. Обещали построить новый за 6 месяцев. Т.е. 20 ноября должна быть сдача. Потом отказались от постройки в пользу замены верхнего полотна, которое уложат на старые опоры + две подпорки, чтобы оно сразу не упало. Сказали что запустят в декабре. Но уже только работы по подготовке съездов будут вести до нового года. А там того моста 140 метров - не о чем говорить Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті