Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч майже 10 тис мешканців області звернулися до поліції з приводу домашнього насильства

Цьогоріч майже 10 тис мешканців області звернулися до поліції з приводу домашнього насильства

У 2020 році до органів нацполіції звернулися 9,9 тис мешканців Дніпропетровщини, які постраждали від домашнього насильства. Серед них 323 дитини. Переважна більшість жертв – жінки.

Для кожного з нас рідний дім – місце, де ми хочемо почувати себе у безпеці та комфорті. Будь-які прояви насильства у сім’ї неприпустимі – як фізичного характеру, так і психологічного або економічного. Для боротьби із цим негативним явищем об’єднують зусилля органи влади та громадськість. Головне – не замовчувати, якщо ви самі або ваші знайомі постраждали від насилля у побуті. У 2020-му до органів поліції надійшло 9,9 тис звернень від мешканців регіону, які стали жертвами домашнього насильства. Це майже на 1,5 тис більше, ніж за аналогічний період минулого року.

За вчинення насильства до адміністративної відповідальності працівники поліції притягнули понад 7,5 тис правопорушників, 188 – до кримінальної.

Щороку з 25 листопада до 10 грудня проходить Всесвітня акція «16 днів проти насильства». З 2000-го до неї приєдналася і Україна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Приходилось вызывать  (08.12.20 14:20): Не приехали. Сбросили вызов на райотдел, а у тех машины не было. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті