Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
04:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мама 10-ти дітей з Дніпропетровщини стала переможницею премії «100 успішних українців»

Мама 10-ти дітей з Дніпропетровщини стала переможницею премії «100 успішних українців»

У Києві відбулася IV щорічна премія «100 успішних українців», яка об’єднує Народних героїв України, волонтерів, благодійників, бізнесменів, лікарів, громадських та культурних діячів, акторів, дизайнерів, юристів та талановитих дітей.

Кожен з учасників цьогорічної премії на власному рівні творить справжні дива та змінює суспільство, бо сьогодні, справжній успіх - це здатність віддавати та транслювати людські цінності, а не грати на публіку, як на жаль, звикли деякі. Про це повідомляє Марганецька міська рада.

Серед переможців - наша землячка, марганчанка Лілія Ткаля. 3 2017 року вона присвятила своє життя дітям. Разом з чоловіком Ліля виховує 10 дітей, 8 з яких, народжені серцем. Родина Ткалів подарувала дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування люблячу родину.

«Моя найбільша нагорода, моє досягнення – це щаслива сім’я: велика і дружна!», - зазначила вона.

На сьогодні Лілія та Антон Ткалі не тільки забезпечили сімейне виховання дітям, які за певних життєвих обставин позбавлені можливості виховуватися у своїй родині, а й вклали у них душу.

«У той самий момент, коли я стала мамою, я відкрила в собі нову силу, про яку раніше навіть не підозрювала. Змінилося не лише моє світобачення, звички та цінності, а й розуміння того, що кожен день здатен дарувати нові враження та можливості, а в моєму випадку помножені на 10. Відверто скажу, що бути мамою не завжди легко та, попри все, якщо згадати життя «до та після», я б ніколи не повернулася в життя без моїх дітей, адже вони подарували мені найбільше щастя – бути мамою», - зазначає Лілія Ткаля.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Азамат Ушанов  (25.12.20 00:16): 10 детей, это получается что на плите 4 ведра еды надо варить сразу. И плита наверное постоянно работает, не выключается. Відповісти | З цитатою
Ч  (24.12.20 07:08): Это не так просто, воспитывать своих и других детей. Родные дети, вправе обижаться на то, что мама, отдаёт своё тепло и внимание, не только биологически родным, а и другим. Она об этом не задумывается, но дети ревнуют - 100%. Ничего сделать они не могут, и количественно родные в меньшинстве. А у делать своим больше заботы и ласки - озлоблять приёмных. Сложно всё это. Дети чувствительны ко всему, что взрослым кажется не таким важным. Даже у родных детей, между собой идёт соревнование за внимание родителей. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вайфу Ванище  (24.12.20 05:27): Я Вань такую же хачу... Відповісти | З цитатою
Яврей Митя  (23.12.20 22:24): Теперь прикинем что дети выросли и по 500 грн. ей скидывают на карту - 5000 грн. вот вам и пенсия. Свой пенсионный фонд она уже создала.
А 500 грн. это ни о чём, если выросшие дети хорошо воспитаны, и успешны, то могут помогать и большей суммой.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
а она точно  (23.12.20 20:38): тратит пособия на детей или на брови, губы и грудь? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті