Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни не лише любуються прикрашеними вулицями, а й влаштовують новорічні фотосесії

Дніпряни не лише любуються прикрашеними вулицями, а й влаштовують новорічні фотосесії

Замість студійного декору – вулична ілюмінація та живі ялинки. Які місця серед фаворитів та що треба знати, перш, ніж вийти позувати на холод?

Дмитро — професійний фотограф. Зазвичай працює у студіях. Взимку ж, — каже, — дуже ваблять новорічні вогники. Сьогодні вибір припав на Катеринославський бульвар.

«Люди виходять на вулицю, тому що красиво, є якийсь новорічний настрій, і цікаво знімати на тлі вогників, ялинок, святково виходить», — розповідає фотограф Дмитро Щербаков.

Новорічні фотосесії на вулицях тривають недовго — здебільшого 30 хвилин, — каже модель Оксана. Але і цього достатньо, щоби змерзнути. Тож, аби потім не милуватися знімками на лікарняному, радить ретельно готуватися.

«Важливо одягнутися тепліше, взяти з собою в термос чай, продумати заздалегідь образи, деталі, тому що влітку це простіше. А взимку — це просто теплий одяг, деталей мінімум, більше просто гри з тим, що навколо тебе»,— прийшла на фотосесію Оксана Горобець.

На вулиці Короленка цьогоріч — новорічна казка. Наріна прийшла на фотосесію. Каже: це вже традиція. І красиво, і економно.

«Раніше мені доводилося орендувати студію, платити за роботу фотографу, шукати собі костюм, святкову сукню. Завдяки тому, що можна сфотографуватися на вулиці, можна зробити як мінімум мейк, і заплатити за роботу фотографу, що значно економить мої грошові кошти», — Наріна Волнянська прийшла на фотосесію.

Цьогоріч як ніколи багато дніпрян обирають саме вуличний декор, — каже фотографка Світлана. Та додає: таким гарним місто в об’єктиві ще не було.

«Люди частіше замовляють фотосесії на вулиці, дуже багато вогнів, місто гарне стало. Мене, як фотографа, приваблюють гарні нічні вогні. Це добре відображається в фотографіях, як боке», — ділиться фотографка Світлана Герасимова.

Об’єктиви на новорічних вулицях — усюди. Хтось робить професійні знімки, хтось просто на телефон. Аби результат не розчарував, фотографи радять обирати одяг базових кольорів — сірий, білий та бежевий. Та найголовніше — це щира посмішка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (31.12.20 15:25): Какая прелесть)))раньше мы платили за студию...а теперь вас не спросили и пять лямов из бюджета)))может ,таки студия б дешевле?а пять лямов на добрые дела? Відповісти | З цитатою
зеленый тарифный геноцид  (31.12.20 13:40): Радуйся, б#дло, с нового года будет тебе веселая жизнь.. Відповісти | З цитатою
ха ха ха  (31.12.20 12:20): завтра будут любоваться новыми тарифами на комуналку... Відповісти | З цитатою
Так то ж  (31.12.20 09:59): Хуцпатi РОГУЛI повилазили Відповісти | З цитатою
Хроник карантина  (31.12.20 07:54): Толку от ваших украшенных гирляндами и лампочками улиц? Вы шо, дикие? Числа не красота цветные диодики понавешать где попадя... Відповісти | З цитатою
Слесарь  (31.12.20 01:42): а как же карантин! нарушают! Надо штрафовать! Відповісти | З цитатою
Какое жлобство  (30.12.20 20:42): Фотографироваться на фоне втрин в одежде из секонд хенда Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Убогенько  (30.12.20 20:08): очень. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті