Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зима не стала на заваді мостовикам – над будівництвом моста, що з’єднує береги канал Дніпро–Донбас, працюють без зупинок

Зима не стала на заваді мостовикам – над будівництвом моста, що з’єднує береги канал Дніпро–Донбас, працюють без зупинок

На об’єкті в денну пору задіяно 50 фахівців і 30 у нічну.

Автодорожній міст є складовою нової магістралі Н – 31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, його будівництво було розпочато у жовтні 2020 року.

За чотири місяця фахової та злагодженої роботи добре видно результати: завершені роботи з будівництва проміжних опор та стоянів мосту, змонтовані всі 42 балки прогонових будов, кожна балка має довжину 33 метри.

На даний час закінчують влаштування монолітної плиту з залізобетону, влаштовують перехідні плити та закладні деталі для барєрного та перильного огородження.

Місце проведення робіт: автомобільна дорога Н - 31 Дніпро - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка, Царичанський район, км. 28 + 132, поблизу села Проточі.

Всього в при будівництві дороги Н-31 в Дніпропетровській області передбачено будівництво 38 штучних споруд. З них – 6 транспортних розв’язок в двох рівнях, 22 скотопрогони та шляхопроводи 8 шляхопроводів у складі транспортних розв’язок, міст через канал Дніпро – Донбас та естакада через річку Оріль.

Завдяки будівництву штучних споруд у складі нової траси належний рівень безпеки буде забезпечено для всіх учасників дорожнього руху.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Мишган  (27.01.21 18:15): Круто! Быстрей бы дальше начали строить дорогу! Відповісти | З цитатою
мда...  (27.01.21 14:59): минимальная температура заливки качеставенного бетона - плюс 5 градусов. При более низких температурах страдает качество: бетон может не набирать прочность, могут образовываться микротрещины в слое бетона, что приводит или к более быстрому износу, или даже к риску разрущения конструкции под нагрузкой. Если очень-очень нужно выполнить заливку, допускается прогрев конструкции, но для моста это не реально.
Ну а дальше - вспоминайте какие у нас были температуры до этого и сами думайте-решайте: есть ли тут чему радоваться?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Абелардо  (27.01.21 14:38): Могут же когда захотят Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті