Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
07:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

21-річний сноубордист з Дніпра заблукав у Карпатах

21-річний сноубордист з Дніпра заблукав у Карпатах

2 лютого одночасно, о 14:45, до Служби порятунку надійшло два повідомлення про те, що в горах Рахівського району заблукали туристи.

Так, 25-річний мешканець Одеси катався на сноуборді в районі полонини Драгобрат, з’їхав із траси й потрапив в ущелину. Звідти, через високий сніговий покрив, піднятися на гору самостійно вже не зміг. Він подзвонив за номером 101 і попросив рятувальників допомогти йому вибратися. Фахівці Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи одразу ж вирушили на допомогу, знайшли хлопця й о 17:20 доставили його до тимчасового місця проживання.

Інший турист, 21-річний сноубордист із Дніпра, іще зранку піднявся на крісельному витягу “Вершина Карпат”, поїхав не в той бік і потрапив у великий ліс. Хлопець втратив орієнтир та кілька годин блукав місцевістю, коли його подруга забила на сполох. У телефонній розмові з рятувальниками турист розповів, що бачить дві пари слідів (як виявилося, це сліди сноубордистів, що блукали тут у неділю). По них він вийшов до полонини Грегулець, де фахівці ДСНС його зустріли, нагодували та о 17:30 відвезли до готелю.

Gorod.dp.ua на Facebook.


радикал  (04.02.21 15:06): Хорошо, что бандеровцев в лесах не встретил. Молодёжь глупая, мобила не ловит или села и всё. Забрать телефоны так они со школы домой не дойдут, заблудятся. Відповісти | З цитатою
Рита-зоолог  (04.02.21 04:27): Карпаты это не Днепр. Там и волк может куснуть. Відповісти | З цитатою
DD  (03.02.21 18:57): "Потерял ориентир"? Нужно было запасной в карман положить. Відповісти | З цитатою
Это  (03.02.21 15:35): Карпатский рейнджер:) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті