Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На ЗНО-2021 вже зареєструвалися 13,5 тисячи абітурієнтів Дніпропетровської області

На ЗНО-2021 вже зареєструвалися 13,5 тисячи абітурієнтів Дніпропетровської області
На зовнішнє незалежне оцінювання цьогоріч зареєструвалися 13,5 тис абітурієнтів Дніпропетровщини. Подавати заявки на основну сесію ЗНО можна до 5 березня. Про це повідомили у департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації. «Майбутні вступники регіону – активні та відповідальні. Реєстраційні картки вже надіслали 13,5 тис абітурієнтів. Хто ще не встиг – є час до 5 березня, – зазначили у департаменті. – Обрати можна до 5 дисциплін. Серед обов’язкових – українська мова та література, математика, історія України або іноземна мова. Інші – на вибір». 11-класниця Камілла Йолтич вже заповнила реєстраційну картку. Каже, все вдалося швидко та без проблем. «Зараз усі сили вкладаю в підготовку до тестування. Хвилюватися буду ближче до іспитів, – поділилася випускниця. – Окрім обов’язкових, додатковим предметом обрала біологію. Вступати планую на психолога». Основна сесія ЗНО-2021 відбудеться у травні-червні. 21 травня здаватимуть хімію, 24-го – іспанську, німецьку та французьку мови, 25-го – англійську, 28-го – математику. 1 червня – тестування з української мови та літератури для абітурієнтів гуманітарних факультетів. Ті, хто обрав технічні спеціальності – здаватимуть українську мову. 4 червня відбудеться тестування з історії України, 7-го – фізики, 10-го – біології, 15-го – географії. Результати ЗНО опублікують до 30 червня. Учасники зможуть побачити їх на своїх інформаційних сторінках. Додаткова сесія – з 29 червня до 16 липня. Оцінки учасники дізнаються до 23 липня.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Бывший.  (24.02.21 17:01): Всего 13,5 тысяч?
Демографический кризис на лицо!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті