Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Замість наливайок – дерева, лавочки та тротуари: як у Дніпрі відновили Алею художників та вулицю Калинову

|«« «« »» »»|

У Дніпрі триває відновлення об’єктів благоустрою. Так, по вулиці Калиновій (в районі будинку № 4) з’явився новий тротуар, дерева, лавочки та новозбудовані торгівельні точки. А раніше тут була наливайка, на яку скаржилися місцеві мешканці.

«Два роки тому тут були одні «стихійники». Вночі в кіосках продавали алкоголь, не обходилося без сутичок. Люди жалілися на це місце. Ми вирішили відновити занедбану територію площею близько 3-х тисяч квадратних метрів. Зараз тут замість палаток та столиків - комфортні кіоски, приміщення під крамниці, є урни, лавочки, стоять молоді дерева. На відновлення з бюджету міста не було витрачено ні копійки. Адже комунальним підприємствам «Благоустрій міста» і «Управління по контролю за благоустроєм» сплачують за розміщення кіосків та гаражів», - підкреслив начальник інспекції з питань благоустрою ДМР Руслан Мороз.
Оновили й Алею художників, що на проспекті Дмитра Яворницького. Тут облаштували спеціальні місця для митців, замінили асфальт та вуличне освітлення.

«Ми радилися з художниками, як краще зробити ці «кармани», де зможуть розміститися митці. Ті, що більші – для картин, а менші – для столиків із сувенірами. Тут люди можуть вільно продавати витвори мистецтва і не сплачувати оренду, але за умови, що все зроблено руками митця. Це була ініціатива міського голови Дніпра Бориса Філатова», - підкреслив начальник інспекції з питань благоустрою.
Оцінила місце і художниця Марина. Жінка продає власноруч розписані сувеніри:
«Тут тепер є окреме місце для кожного. Раніше ми стояли впритул столиками. Перехожим заважали. А зараз набагато краще стало. Ще й освітлення оновили, тож можна на декілька годин довше тепер тут проводити».
Минулого року роботи по відновленню об’єктів благоустрою виконали за 163 адресами. Навесні 2021-го інспекція з питань благоустрою планує завершити роботи на Калиновій, взятися за ділянки на вулиці Робочій. Продовжать відновлювати тротуари на житломасивах Тополя та Сокіл.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Кокос  (11.03.21 11:49): Да была наливайка стала разливайки но теперь не одна. Смешно читать такую чуж. Відповісти | З цитатою
Иван Иванович  (10.03.21 18:45): Очередная ложь. С художниками никто не советовался. А главное, убрали новые урны, которые обещали поставить сразу после того, как сделают асфальтные работы. Урн нет до сих пор. К сожалению..,.. Відповісти | З цитатою
Слесарь  (10.03.21 16:33): ЛОЖЬ ! Не верьте очередной галимый популизм! Здесь был рынок ОФИЦИАЛЬНЫЙ! И продукты и вещи и стройматериалы и чистка подушек а какой кондитерский магазин тут был! И туалет был. Теперь кстати на Маяке некуда если приспичит. Список плюсов продолжать? А гендели так и остались: тещя железяка и напротив возле Электрона это не считая пивных! Никогда правды не напишут за что уважать такую власть! Но один плюс есть! Аллея со скамейками действительно уютно и позитивно смотрится, это да ! Відповісти | З цитатою
1 плюс 1  (10.03.21 16:04): наливайка справа на четвертом фото Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Пешеход  (10.03.21 16:02): Как наливайки хорошо замаскировались, прямо не видно их совсем. Или если киоск в чёрном цвете - то он наливайкой уже не считается? Мимикрия. Відповісти | З цитатою
Мирон  (10.03.21 14:48): В тупике 16 трамвая на Грушевского тоже все окреативили.. снесли гендели и построили с профнастила ряды и наливайки переехали в эти павильоны .. плати деньги упырям-корбанам и торгуй хоть паленкой хоть наркотой Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
.  (10.03.21 13:41): Пора народ поднимать на борьбу с паркоматами. Ганьба властям города Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті