Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителі вулиць Образцова та Софії Ковалевської потерпають від жахливих доріг

Жителі вулиць Образцова та Софії Ковалевської потерпають від жахливих доріг

Ями завширшки у декілька метрів! Жителі вулиць Образцова та Софії Ковалевської роками потерпають від жахливих доріг. Діти кожного дня долають вибоїни, йдучи до двох шкіл та дитсадочка. Водії скаржаться на затори. Коли другорядні вулиці лівобережжя дочекаються ремонту — з’ясовував Владислав Авдієнко.

Лівий берег, внутрішньоквартальна дорога, що йде від вулиці Образцова.

Це відео опублікували батьки. Аби довезти дітей до шкіл №№ 69 та 45, а також дитсадочка, щодня доводиться долати справжню смугу перешкод. Через це — регулярні затори.

Не легше й пішоходам. Покриття наче після бомбардування! Щодня саме цією дорогою дітей ведуть до дитсадочка та аж двох шкіл.

Місцеві переживають за безпеку дітей. Адже тротуару подекуди немає. Величезні ями малечі доводиться перестрибувати просто серед проїжджаючих повз автівок.

А ось як виглядає ще один заїзд до школи — вже з боку вулиці Софії Ковалевської.

Місцеві розповідають: востаннє ці дороги ремонтували більше як 10 років тому. Аби достукатися до чиновників, підготували колективне звернення, зібрали понад 5 сотень підписів.

І це спрацювало — територію вже оглянули фахівці департаменту благоустрою та інфраструктури та передбачили фінансування.

Плани масштабні. Розпочати роботи планують ближче до літа — потрібна стійка тепла погода. Щоправда, плани покращення автошляхів поки не стосуються другого заїзду із боку вулиці Софії Ковалевської.

Натомість разом із під’їздами до шкіл на житломасиві планують відремонтувати й інші внутрішньоквартальні дороги — загалом біля 15-ти багатоповерхівок у районі вулиці Калинової. Орієнтовна вартість робіт близько 10 мільйонів гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дмитрий  (13.03.21 09:16): Вы еще в жм Приднепровск не видели какие там дороги которые 50 лет не делали... Відповісти | З цитатою
Аня  (12.03.21 23:06): о чем можно говорить? 2 остановки на калиновой - жм Калиновский 5. по факту имеем 2 старые остановки без реставрации, что бы дойти к этим остановкам надо идти по грязи, по земле. С одной стороны просто земля т.к. рядом 16ти этажка с вечно умирающей канализацией где стабильно раз в пару лет все перекапывают и зарывают, и ходи по грязи особенно в дождь, просто КАЙФ! и другая остановка по направлению в центр, что бы до нее дойти и перейти дорогу и уехать в центр - ты идешь мимо старой ржавеющей детской площадки по ГРЯЗИ и где есть спуск по лестнице БЕЗ лестницы. Зато во дворах типа красиво сделали, заборчик, плиточка. А банально дойти до остановки - собираешь слой грязи на обвуви. 30 лет тут живу, кроме некоторых дворов рядом с образцова - изменений просто НОЛЬ! Відповісти | З цитатою
гость  (12.03.21 11:35): та вы в АНД вообще на любую грунтовую улицу после дождя попробуйте заехать, как после войны канавы не пройти не проехать. частный сектор вообще на .. никому не нужен. Відповісти | З цитатою
)  (11.03.21 17:13): иногда надо пострадывать Відповісти | З цитатою
Так  (11.03.21 17:07): возле 41ой школы вообще аут, там как танки катались Відповісти | З цитатою
.  (11.03.21 15:29): Когда рассказывают про пробки на внутриквартальных дорогах, ни у кого там не возникает вопрос: а почему вообще там возникают пробки? с каких пор транзитное движение через жилую зону стало разрешенным?
Ну и пиар Пустового - как без этого? Краснов уже успокоился и начали раскручивать следующего?
Відповісти | З цитатою
Макс  (11.03.21 14:29): Ну, раз жалуются на вполне обычные ямы во дворах - дело идет. Еще 10 лет назад такие ямы были нормой для любой центральной улицы. Шмидта, Курчатова, Пастера, Каруны, Батумская, Рабочая.
Ну и даже во многих дворах асфальт за это время перестелили. Не везде, да.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті