Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть п’ятьох членів злочинної організації, які виготовляли та збували контрафактний алкоголь

На Дніпропетровщині судитимуть п’ятьох членів злочинної організації, які виготовляли та збували контрафактний алкоголь

Дніпропетровською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно п’ятьох членів злочинного угруповання за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.255, ч.4 ст.28, ч.3 ст.199 та ч.3 ст.27, ч.4 ст.28, ч.1,2 ст.204 КК України (створення та участь у злочинній організації; виготовлення марок акцизного податку; незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів).

За даними слідства, мешканець Кривого Рогу створив стійке ієрархічне злочинне об’єднання з метою одержання стабільного прибутку від незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку.

Так, у період з січня 2019 по серпень 2020 рр. зловмисники відкрили підпільний цех, обладнали його необхідним устаткуванням, масово виготовляли алкогольні напої шляхом розведення етилового спирту з водою, маркували пляшки заздалегідь придбаними підробленими марками акцизного податку, після чого збували через дрібні продуктові магазини на території Дніпропетровської та Херсонської областей.

Протягом однієї робочої зміни учасники злочинної організації виготовляли понад 8000 пляшок горілчаного сурогату, а всього більш ніж за рік реалізували близько 180 000 літрів алкоголю на суму понад 2 млн грн. Отриманий прибуток зловмисники розподіляли між собою в залежності від ролі та посади кожного.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Довідково:
санкціями вказаних статей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


:)  (06.04.21 17:16): "На Днепропетровщине будут судить пятерых ЧЛЕНОВ" Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті