Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині пройшло більше 30 обшуків, конфіскували фальсифікований алкоголь і сигарети

На Дніпропетровщині пройшло більше 30 обшуків, конфіскували фальсифікований алкоголь і сигарети

Поліцейські перекрили канал постачання фальсифікованої алкогольної та тютюнової продукції до закладів торгівлі.

За результатами проведених понад 30 обшуків правоохоронці вилучили з обігу майже 4 тис. пляшок готової горілчаної продукції, понад тисячу пачок цигарок, близько 150 тис. підроблених марок акцизного збору, ємкості для спирту, а також приладдя для виготовлення та фасування контрафактної продукції.

22 квітня слідчі слідчого управління, під оперативним супроводженням працівників управління міграційної поліції, управління кримінального розшуку та кримінального аналізу ГУНП в Дніпропетровській області, а також співробітників Дніпровського районного управління поліції із залученням спецпідрозділу полку поліції особливого призначення та працівників управління протидії кіберзлочинам в Дніпропетровській області, під процесуальним керівництвом прокуратури області провели понад 30 обшуків на території Дніпропетровщини.

Слідчі дії проводилися у складських приміщеннях та за місцем виготовлення, фасування та продажу контрафактної продукції. Під обшуків правоохоронці виявили та вилучили підроблені акцизні марки, ємкості для спирту, пристрої для розливу горілчаної продукції, а також закриття пляшок, близько 1 200 пачок цигарок, майже 9 тис. порожніх пляшок підготовлених для розливання горілчаної продукції, понад 10 тис. кришок. Також поліцейські вилучили мобільні телефони, банківські картки, комп’ютерне обладнання, 2 тис. доларів США, 4 тис. гривень та документи.

Правоохоронці встановили, що готову продукцію постачали до закладів торгівлі Дніпропетровській області.

На даний час вилучену продукцію направлено для проведення експертиз.

Слідчі дії проводилися, в рамках кримінального провадження відкритого за ч. 2 ст. 199, ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).







Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (25.04.21 17:04): А сколько точек с фальсифицированным бензином... но до них ход не доходит никогда ))) Відповісти | З цитатою
Наполеонович  (25.04.21 10:23): В пгт.Томаковка и селах района в магазинах открыто торгуют левым сурогатом по 35 грн. за бутылку пойла. А в ларьках даже на разлив наливают. Видно у производителей крыша в районе и области очень надежная. Відповісти | З цитатою
:)  (24.04.21 14:30): Теперь эту ванную комнату переоборудуют в грязелечебницу. Сразу можно принимать много посетителей на грязевые процедуры, что бы очереди не было. Відповісти | З цитатою
Амурский  (24.04.21 12:45): Смешно, 2 тыс. баксей и 4 тыс. грн. При таких то объёмах реализации! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті