Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області області ліквідували п’ять незаконних АЗС

У Дніпропетровській області області ліквідували п’ять незаконних АЗС

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області при координації прокуратури Дніпропетровській області ліквідували п’ять незаконних АЗС.

В ході досудового розслідування кримінального провадження працівниками податкової міліції у Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області було ліквідовано ряд незаконних АЗС та вилучено партію пального невідомого походження.

Під час слідства було встановлено, що на території м.Дніпро функціонують три незаконно встановлені АЗС, де здійснювали реалізацію пального сумнівної якості та невідомого походження без наявності відповідних дозвільних документів.

За результатами обшуків, проведених за ухвалою суду, з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання понад 10 тисяч літрів дизельного пального, чорнова документація та обладнання для їх зберігання та реалізації (колонку та цистерну).

Слідчі дії тривають.


Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (27.04.21 09:31): Пять прикрыли, 25 открыли ))
С такими ценами на заправках бороться с этим как с самогоноварением в конце 80-х.
Відповісти | З цитатою
Иван  (27.04.21 09:05): А говорят клоун не поддерживает коломойского - чистой воды устранение конкурентов, ибо его мочу уже просто перестали брать, как и летать с задрыпанного Днепроопетровского аэропорта Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті