Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У парку Глоби пенсіонери робили руханку під Майкла Джексона і рок-н-рол

У парку Глоби пенсіонери  робили руханку під Майкла Джексона і рок-н-рол

Руханка під пісні Майкла Джексона та запальний рок-н-рол. Зранку 29 квітня на свіжому повітрі для учасників соціального проєкту «Університет третього віку» провели першу зарядку, розроблену за новою методикою: з танцювальними елементами і на додачу оздоровчу (вона навіть допомагає відновитися після коронавірусу).

Прийшли виконувати вправи 19 учасників університету.

«Це комплекс різних рухів, спочатку йдуть повільні дихальні вправи, далі ми задіюємо тіло, вмикаємо його силу: шукаємо рівновагу, центр та головне, що під час руханки ми долучаємо і психологічну складову – спілкуємося одне з одним. Усього вона триває від 45 хвилин і до години. Між вправами є три паузи по декілька хвилин для відпочинку», – розповів викладач оздоровчої зарядки, хореограф і психолог-практик Сергій Молчанов.
Чекала на початок сезону і Демиденко Валентина:
«Мені 65 років, і рік тому я не могла підняти догори руку, а вже після занять, які проводили в університеті, зрозуміла, що спорт подовжує життя. У мене з’явилася навіть розтяжка. Сьогодні ми розминалися, танцювали та спілкувалися одне з одним, живу недалеко від парку, тож ходитиму на зарядку щотижня».
Оздоровчо-танцювальні руханки проводитимуться щочетверга у парку Глоби о 9:30. Аби долучитися до них, потрібно бути учасником соціального проєкту «Університет третього віку».

«Якщо ви не учасник, то треба прийти за адресою Старокозацька, 40-Б та записатися, а вже потім вказати на якій локації зручніше. Проводитимуться ще руханки на житломасиві Фрунзенський, у парках Шевченка та Новокодацький. Ми заздалегідь зателефонуємо та повідомимо точний час для зустрічі. Долучатися до зарядки у різних локаціях вже хочуть понад сто учасників соціального проєкту», – додала заступниця начальника управління з питань розвитку соціального захисту населення Дніпровської міської ради Людмила Захаренко.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Vadim  (29.04.21 19:45): //////Чтобы к ним присоединиться, нужно быть участником социального проекта «Университет третьего возраста».///
наоборот...если Вы хотите чтобы еще больше присоединялось людей старшего возраста,приглашайте всех и тогда они станут интересоваться Университетом и станут его слушателем...Будьте Здоровы !
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Петро  (29.04.21 17:26): А как же карантин ? Відповісти | З цитатою
Риелтор  (29.04.21 17:01): Почему не под алену-алену? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті