Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщину надійшло ще 2340 доз вакцини від коронавірусу виробництва Pfizer/BioNTech

На Дніпропетровщину надійшло ще 2340 доз вакцини від коронавірусу виробництва Pfizer/BioNTech

Дніпропетровщина отримала ще 2340 доз вакцини від коронавірусу Comirnaty. Розробили її компанії Pfizer/BioNTech. Це вже четверта поставка препарату в регіон, повідомила в.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Вікторія Кулик.

«Вакциною Comirnaty щепимо підопічних будинків для літніх людей та співробітників цих закладів. А ще – працівників служби ДСНС, прикордонників. Половину партії, що надійшла сьогодні, використаємо для повторного щеплення. Рештою продовжимо імунізацію цільової категорії. Залишками вакцинуватимемо медиків госпітальних баз», – розповіла Вікторія Кулик.

Вакцину привезли у спеціальних боксах із сухим льодом. Важливо зберігати її при температурі -70 градусів, наголошує лікарка-епідеміолог Юлія Вербинська. Всередині контейнеру – датчик для моніторингу показників. Дані надходять до Центру громадського здоров’я МОЗ.

«Щеплення цим препаратом проводять спеціально навчені мобільні бригади. Їх в області 4, – сказала Юлія Вербинська. – Завчасно вакцину перекладають у холодильник. Там її розморожують при температурі від +2 до +8 градусів. У такому вигляді може зберігатися 5 днів».

Препаратом Comirnaty виробництва Pfizer/BioNTech вже вакцинували понад 3,2 тис мешканців області. Через три тижні після щеплення проведуть повторне.

Нині на Дніпропетровщині імунізацію проводять трьома видами вакцин: Comirnaty американо-німецького виробництва Pfizer/BioNTech, китайською CoronaVac та корейською AstraZeneca.

Загалом уже зробили щеплення 66,4 тис мешканців області.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Переживаю очень!  (09.05.21 14:50): .
Всем олигархам хватит?
Відповісти | З цитатою
Т.Ник  (07.05.21 19:02): Пенсионеры - проходите мимо. Мы с мужем, оба пенсионеры, были записаны на прививку 30 апреля, но нам позвонили и сказали не приходить, вакцины для нас нет. Відповісти | З цитатою
Шагом марш  (07.05.21 17:06): А ну ка чинуши и блатные !
Шагом марш на блатную вакцину!!!
Відповісти | З цитатою
Ку  (07.05.21 16:19): Хотелось бы знать кому будут давать эту вакцину?
Пофамильно и указывать должности!
А может будут давать пенсионерам простым?
Или всё таки бриблатненым?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті