Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ЗНО 2021 у Дніпрі: що треба знати про основну та додаткову сесії

ЗНО 2021 у Дніпрі: що треба знати про основну та додаткову сесії

Про формат проведення ЗНО-2021 у Дніпрі та кого допускають до додаткової сесії в інтерв’ю Відкритому розказала директорка Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти Марина Горбенко-Хвастунова.

Зовнішнє незалежне тестування (ЗНО) в 2021 році має пройти у запланований термін. Однак обов’язково його мають здавати тільки ті, хто в цьому році збирається вступати до університету. Всім учасникам доведеться дотримуватися карантинних заходів безпеки.

«Зараз триває реєстрація на додаткову сесію ЗНО, яка доступна для двох категорій.
Перша – це ті, хто не зміг зареєструватися на основну сесію через поважну причину: форс мажорні обставини, хворобу, у разі доглядання за хворою людиною або перебував за кордоном. Для цих людей з 6 до 18 травня відкрита реєстрація.
Друга категорія — це ті, хто з поважних причин не зможе бути присутнім на ЗНО. Вони реєструються вже після основної сесії: протягом 3-5 днів треба подати документи до регіонального центру разом з довідкою. Додаткова сесія стартує наприкінці червня», — розказала Марина Горбенко-Хвастунова.

Також говорили про те, що відбувається у разі технічних проблем з боку організаторів, в яких випадках абітурієнта не допускають до тестування та про порушення під час ЗНО.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті