Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
11:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міськрада Дніпра обіцяє ліквідувати звалище, де мешканці виявили мішки зі смердючою речовиною

Міськрада Дніпра обіцяє ліквідувати звалище, де мешканці виявили мішки зі смердючою речовиною
Юлія Підгола · 3 червня, 17:34 Міськрада Дніпра обіцяє ліквідувати звалище, де мешканці виявили мішки зі смердючою речовиною Суспільне Дніпро Міська рада Дніпра обіцяє ліквідувати сміттєзвалище на пустирі між вулицями Гвардійська та Миколи Хвильового, на якому місцеві мешканці виявили мішки зі смердючою речовиною. Про це йдеться у відповіді міськради на інформаційний запит Суспільного. За документом, територія звалища підлягає рекультивації. «Зазначене звалище підлягає ліквідації та рекультивації. Ліквідація стихійного звалища буде проводитися департаментом екологічної політики Дніпровської міської ради, відповідно до Комплексної програми екологічної безпеки та впровадження сталого розвитку міста Дніпра на 2021-2025 роках, затвердженої рішенням міської ради від 27 січня 2021 року», – мовиться в повідомленні міськради. За словами Ганни Манвелян, яка живе поруч, мішки із відходами досі не вивезли. Ситуація, на її думку, погіршилася, бо речовину розмиває дощем. «У таку погоду, дощову, там неможливо знаходитись. Воно все смердить, там важко дихати, тяжкий запах. І взагалі я так розумію, що все це проникає до ґрунтових вод. І потім ми це будемо вживати», – сказала жінка. Що відомо У Дніпрі, на пустирі між вулицями Гвардійська та Миколи Хвильового, 20 квітня місцеві виявили мішки із невідомою речовиною. Люди скаржилися на сморід, писали звернення до міськради, аби хімічні відходи прибрали.

Gorod.dp.ua на Facebook.


123123  (04.06.21 15:52): На фото мешок, судя по надписям и по виду содержимого, с обычным, очищенным, мелом. Лучший способ утилизации - раскидать, как удобрение, на месте. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті