Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
20:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліція викрила групу осіб, які організували незаконний вилов риби з акваторії Каховського водосховища

На Дніпропетровщині поліція викрила групу осіб, які організували незаконний вилов риби з акваторії Каховського водосховища

Вилов браконьєри реалізовували у підпільні цехи переробки. Під час обшуків поліцейські вилучили понад 5 тонн риби та рибної продукції.

Як встановили оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції, організував незаконний промисел мешканець міста Нікополя. До діяльності долучив рідних та близьких знайомих. Зловмисники незаконно виловлювали рибу в акваторії Каховського водосховища в м. Нікополі. Виходили на промисел переважно вночі.

За один вихід на воду отримували понад тонну риби. Надалі збували її у підпільні цехи переробки, звідки продукція потрапляла на споживчий ринок.

Правоохоронці провели 29 санкціонованих обшуків за місцями зберігання та переробки риби, а також за місцем мешкання фігурантів та в їхньому автотранспорті. Вилучили понад 5 тонн риби та рибної продукції, 126 сіток та 4 ехолоти, 8 катерів та човнів, «чорнову» документацію.

Загальна вартість вилученого майна сягає 4,5 млн грн.

Наразі проводяться слідчо-оперативні заходи для оголошення усім особам, причетних до незаконної діяльності, про підозри.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритого за ст. 28 ч. 2 ст. 249 Кримінального кодексу України здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

За незаконне зайняття рибним промислом може загрожувати до трьох років позбавлення волі.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (23.06.21 09:08): Либо сдали конкуренты либо нерасчитались, потому что иметь такой промысел и быть "незаметными" практически нереально тем более в Никополе. Заставить уродов за свой счет купить 10 или 15 тонн малька и выпустить в водохранилище Відповісти | З цитатою
546456  (22.06.21 22:56): замотать уродов в сетки и пустить по течению Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті