Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
09:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни все частіше зустрічають дивних великих павуків

Дніпряни все частіше зустрічають дивних великих павуків

З великим тулубом та довгими лапами. Дніпряни все частіше зустрічають дивних для нашого ока, великих павуків. За прикметами схожі на тарантулів. Знаходять їх не десь у степу, а прямо посеред житлових масивів.

Селище Старі Кодаки – одне з найпопулярніших місць відпочинку у дніпрян. Природа тут не тільки гарна, а і різноманітна. Саме на цій території Юлія побачила, ймовірно, тарантула.

Павука такого розміру, каже дівчина, бачила вперше. Поділитися знахідкою вирішила в інстаграмі. Фоловери майже одноголосно встановили вид – тарантул.

Зоологи кажуть: зустріти південноруського тарантула в степовій зоні – зовсім не рідкість. Адже це його ареал проживання. Утім все частіше цих павуків помічають біля людей.

Попри не дуже приємний вигляд, загрози для людини цей вид не становить, кажуть фахівці. Членистоногі харчуються комахами. Однак, вони можуть захищатися, якщо людина порушуватиме їхній спокій.

Отрута у південноруського тарантула – слабка, а укус можна порівняти з укусом шершня. Побічну реакцію це викличе лише у декого з алергіків.

Укус павука має характерні дві точки. Місце одразу червоніє, набрякає та свербить. При цих симптомах необхідно звернутися до лікаря.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


444  (25.06.21 11:49): Почему не показали ни одного пойманного тарантула, а описание девушкой паука просто венец ясности. 2мин. 40сек. сюжета время выброшенное из жизни. Відповісти | З цитатою
Горожанка  (24.06.21 16:46): Началось. То им полозы мешают, щас начнут МЧС на каждого паука вызывать. Відповісти | З цитатою
Макс  (24.06.21 09:48): У меня тоже на участке поселился такой. Определить можно по характерным норам в земле. Ровная круглая нора, сантиметра 3-4 в диаметре. Иногда в ней можно заметить торчащие лапы ее хозяина. То еще зрелище. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Дмитрий  (24.06.21 09:39): А я видел там двухголового теленка, который нес свежепойманного крокодила.
Спросите где доказательства? А зачем? В сюжете же прокатило...
Відповісти | З цитатою
Афанасий  (24.06.21 00:30): А скалапендру не хотите ли, вчера отловил. могу скинуть фотку Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті