Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 2 тисячі студентів Дніпра зможуть практикуватися в проєктах глобальної IT-компанії

Понад 2 тисячі студентів Дніпра зможуть практикуватися в проєктах глобальної IT-компанії

НТУ "Дніпровська політехніка" підписала договір про співпрацю з глобальною IT-компанією GlobalLogic. Понад 2 тисячі студентів зможуть практикуватися в IT-проєктах. Спільні активності почнуться з нового навчального року.

У межах співпраці студенти зможуть брати участь у створенні інновацій і розробок. Це допоможе поліпшити практичні навички початківців і підготувати їх до проєктної специфіки IT-галузі вже на етапі навчання у виші.

"З кожним роком потреба в висококваліфікованих IT-фахівцях зростає, тому підготовка студентів відіграє велику роль у розвитку української та, зокрема, дніпровської IT-індустрії. Через співпрацю з НТУ "Дніпровська політехніка" ми прагнемо допомогти початківцям отримати необхідні навички для участі в реальних проєктах в IT-індустрії ще зі студентської лави", - коментує Євген Сакало, керівник університетської програми GlobalLogic, кандидат технічних наук, доцент.

"Наш університет готує близько 2000 фахівців ІТ-галузі, які потребують якісного супроводу професіоналів-практиків, подальшого працевлаштування і найголовніше — практичного досвіду. Обидві сторони нашого партнерства мають потужні ресурси, щоб разом створювати краще майбутнє”, — ректор НТУ "Дніпровська політехніка" Олександр Азюковський.

Крім того, представники компанії GlobalLogic допомагатимуть викладачам в оновленні навчальних програм, ділитимуться експертизою, а також братимуть участь у майстер-класах, тренінгах та науково-дослідних роботах. Це допоможе поліпшити теоретичну частину і наблизити її до актуальних вимог IT-індустрії.

НТУ "Дніпровська політехніка" стане першим в Дніпрі партнером ініціативи GlobalLogic Education. В її межах з 2018 року група компаній GlobalLogic інвестувала понад 3,5 млн доларів на розвиток інженерних талантів в регіоні Центральної та Східної Європи, в тому числі на Україну. З нового навчального року частина вкладень прийдеться також на розвиток студентів НТУ "Дніпровська політехніка".

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться в Кремнієвій долині в США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті