Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
21:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі фахівці ДСНС знищили рій комах, який оселився на стіні житлового будинку

У Дніпрі фахівці ДСНС знищили рій комах, який оселився на стіні житлового будинку

25-го червня о 12:05 до Служби порятунку «101» повідомлення про те, що на вулиці Володимира Винниченка Соборного району міста Дніпро на стіні трьохповерхового багатоквартирного житлового будинку оселився рій комах, який несе загрозу оточуючим.

За повідомленням направлено чергове відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 3-ої державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця виклику співробітники Служби порятунку встановили, що на рівні третього поверху в отворах знаходяться дикі бджоли.

Фахівці ДСНС за допомогою висувної пожежної драбини дістались до рою та розпилили аерозольний засіб для боротьби з комахами.

До місця події залучено 4 чоловіка особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Пчеловод  (26.06.21 15:11): Лучше бы задули газом рой бидрилл из горсовета, вместе с самыми главными бидрильными матками - бафи и лыся Відповісти | З цитатою
Коминтерн Маскировка Под РИ  (26.06.21 04:39): Жильцы могли бы доп. доход получать в виде дикого меда. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
:)  (26.06.21 00:29): Когда роятся можно голыми руками брать всю семью, не кусают, потому, что сыты, брюшка полные и не могут согнуться, чтобы жало вонзить. Перед вылетом с улика наедаются в дорогу. Атакуют, когда им причинишь боль, или забираешь мёд. Відповісти | З цитатою
:)  (26.06.21 00:14): Нельзя уничтожать пчёл, ни диких ни домашних. В ЕС, это тюрьма. Відповісти | З цитатою
Лозь  (25.06.21 23:03): А что, Лысенко только собак крышует?
Разве можно так издеваться над насекомыми? Они же живые.
Відповісти | З цитатою
пчеловод  (25.06.21 21:34): Мда. На больше ума не хватило как уничтожить пчелиную семью. Они даже не кусаются когда собираются в рой. Можно было собрать аккуратно в ящик и отдать любому пчеловоду готовую семью. Столько трудяг погибло ... Эх ПУЖАРНИКИ...То котов с брандспойта с дерева сбиваете то пчел травите. Чем бы вы еще занялись... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Мда...  (25.06.21 18:54): Все, абсолютно все пчелы - дикие. По определению. Человек просто предоставляет им удобное жилище в виде ульев. Но пчелы не живут долго на одном месте - перелетают, пытаясь расширить ареал обитания. Это заложено инстинктом сохранения вида. Период этот называется роением. Как раз сейчас он завершается.
Этот рой, безусловно улетел из чьего-то улья - болезненная потеря для всякого пчеловода. Учитывая, что последние годы пчёл и так повсеместно вытравливают применением запрещенных препаратов - то дополнительное уничтожение - большая глупость. В пересчёте на конкретное сельское хозяйство - кто-то недоберёт 0,1-0,2 Га подсолнечника.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті