Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
03:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відомі спікери та тематичний ярмарок: у місті проходить IV форум «Молодь Дніпра»

Відомі спікери та тематичний ярмарок: у місті проходить IV форум «Молодь Дніпра»

У місті проходить IV форум «Молодь Дніпра». Захід організували на подвір’ї міської ради, оскільки цьогорічна тема форуму – комунікація молоді з владою.

«Радий вітати усіх учасників форуму, найактивніших і прогресивніших представників молоді. У нинішні часи активного розвитку цифрових технологій для молоді є багато можливостей для саморозвитку, просування ідей, проєктів, занять улюбленою справою, бізнесом. Наприклад, можна реалізовувати себе в органах місцевого самоврядування, інших державних структурах. На сьогодні, мабуть, більша частина команди міської влади – це молоді люди. Молодь у Дніпрі щороку все більше готова особисто долучатися до ініціатив у громаді. І це означає, що вона хоче змінювати усе на краще. Отож ніколи не бійтеся, вірте у власні сили, будьте активними і сміливими. Продуктивної роботи, цікавого спілкування, нових знайомств. З прийдешнім святом – Днем молоді!», — сказав заступник міського голови щодо цифрової трансформації Костянтин Цепенніков.
Близько двохсот осіб стали учасниками цьогорічного форуму, серед яких і представники молодіжних громадських організацій, учнівського та студентського самоврядування. Протягом усього дня вони працюють із запрошеними гостями, спікерами, експертами, проходить робота у секціях за різними напрямами (модель комунікації молоді і влади; профадаптація молоді під час навчання; політична освіта; можливості для молоді).

«Серед спікерів — і лідери молодіжного руху, це і Тарас Тополя, Данило Гайдамаха (Чорнобровий), Любомир Грицак, Влада Миколюк, а також депутати міськради, представники місцевого самоврядування, які діляться з молоддю різними мотиваційними інструментами. Форум — це майданчик для корисного, цікавого спілкування, час на який молоді люди не щодня можуть знайти. Проходять також тренінг-сесії, де учасники висловлюють думки, пропонують ідеї, що і як можна у місті змінити, покращити, а також висловлюють подяку за різні інфраструктурні об’єкти, можливість відвідувати різні цікаві заходи. Словом, цей форум – простір для особистісних зв’язків: якщо хтось прийшов з ідеєю, то зрозуміє інструменти, які допоможуть втілити її в життя», — підкреслила заступниця директора міського департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Анна Браткова.
Між перервами для учасників форуму – lounge-зона, тематичні фотозони, ярмарок громадських організацій. А наприкінці заходу заплановано екскурсії до Молодіжного центру Дніпра, Музею історії Дніпра, бібліотеки ім. Дж. Маккейна.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті