Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
03:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зірковим гостем IV форуму «Молодь Дніпра» став Тарас Тополя

Зірковим гостем IV форуму «Молодь Дніпра» став Тарас Тополя
Тарас Тополя.

До міста на IV форум «Молодь Дніпра» завітав зірковий гість — лідер гурту «Антитіла», Молодіжний посол ЮНІСЕФ та співзасновник благодійного фонду «Вільні-ЮА» Тарас Тополя. Зустріч з учасниками форуму провели у форматі спілкування.

«Приємно бачити активних представників молоді, різних громадських, молодіжних організацій. У нинішні часи важливим є стратегічне бачення, як будувати команди, зокрема й задля громадської діяльності, втілення соціальних проєктів, ініціатив, а також дієве застосування тайм-менеджменту. Словом, це ті речі, які я вже пройшов у своєму житті, тому залюбки ділюся досвідом. Головне продовжувати працювати у своєму напрямі, залучати якомога більше інших людей. Рух соціальних, волонтерських ініціатив має бути масовим. Ті, хто зібралися на цьому форумі, а це молодь, — ядро такого руху. Тож максимально гуртуйтесь і комунікуйте. Можливо, зараз хтось не знає про вашу діяльність, а вже завтра – члени вашої команди», — підкреслив Тарас Тополя.
Упродовж форуму учасники також активно працювали у секціях за різними напрямами.

Третьокурсник Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» Богдан Буригін, постійний учасник форуму «Молодь Дніпра», зазначив:

«Уперше взяв у ньому участь, коли ще був школярем. Захід завжди змістовний, дає цікаве спілкування, нові знайомства, дізнаєшся про різні нові тенденції, новації. Цього разу працюю у секції «політична освіта», оскільки наступного року закінчую університет і планую вступати до магістратури за спеціальністю «Управління та адміністрування» і пов’язати свою діяльність із галуззю публічного управління».
А студентка Софія Бідняк уперше бере участь у форумі.
«У захваті від заходу. Такі цікаві спікери, змістовні діалоги. Обрала для себе секцію за напрямом «Профадаптація молоді під час навчання». Як комунікабельна людина готова і є бажання допомагати тим, хто потребує професійної адаптації. Тому, власне, думки, ідеї з цього приводу від експертів цікавлять», — додала дівчина.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Инженер  (28.06.21 15:13): Звёзды в космосе. Это публичный человек. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті