Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники охолоджували городян під музику

|«« «« »» »»|

Протягом кількох днів у Дніпрі тримаються високі температурні показники і сьогоднішній день не став виключенням.

Тож, надзвичайники ДСНС Дніпра знають цікаві методи, як допомогти людям трішки охолодитися та відпочити від спеки.

На бульварі Короленка були встановлені дві рамки, які розпилювали приємної температури водичку.

Дорослі та діти поринули в хвилини розваг, пробігаючи крізь рамки під музичний супровід рятувальників-акордеоністів.

Про вдало виконане завдання рятувальників, охолодити місто, свідчив наскрізь мокрий одяг людей та їх очі, які передавали захват від заходу.

Тішить і те, що сьогоднішня подія не тільки підняла настій перехожим, а й наблизила їх до представників ДСНС, адже всі мали змогу поспілкуватися та поставити свої питання стосовно специфіки роботи Служби порятунку «101».

Дві години тривав захід, а вражень залишиться на багато днів, що стане приємним подарунком до Дня Конституції та Дня молоді.

До охолоджувальних робіт було залучено 10 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки Головного управління та 2 розпилюючі рамки.

Такі водні процедури рятувальники Дніпропетровщини започаткували ще в 2017 році. Змінилося тільки місце проведення – з Фестивального причалу переїхали до самісінького центру Дніпра.

Gorod.dp.ua на Facebook.


боря и геша  (27.06.21 15:37): ВЫ гляньте на эти де--биль-ные лица спасателей кого спасали иди++оты, деньги отмывают. Відповісти | З цитатою
Люси  (27.06.21 10:11): Сначала вырубили все деревья и закатали все в бетон!!! Превратили центр города в каменный мешок,пышущий жаром! А потом совершают "подвиги" охлаждения граждан под музыку! Дегенераты !!! Відповісти | З цитатою
мероприятор  (26.06.21 23:09): "Об удачно выполненном заданиЕ спасателей — охладить город" - может, всё же отдельных редких горожан на улице Короленко, а не город? :) Звучит, конечно, эпично, но меру в пафосе всё же надо знать. И неплохо бы всё это ещё и без ошибок... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті