Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
21:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За 1,5 місяці на Дніпропетровщині потонуло 22 людини, серед них 4 дитини

За 1,5 місяці на Дніпропетровщині потонуло 22 людини, серед них 4 дитини

Кількість нещасних випадків на воді лякає невтішною статистикою – з початку літа, а минуло тільки півтора місяці, вже загинуло 22 особи з 4 дітей.

Сумна статистика надзвичайників Дніпропетровщини за минулий тиждень.

13 липня - Синельниківський район, село Миколаївка. Попередньо відомо, що під час відпочинку на березі водойми, пірнув у воду та зник чоловік, 1968 року народження. Надзвичайниками обстежено 200 м² водної акваторії, зниклого не виявлено. В подальшому пошукові роботи проведено працівниками ТОВ «Технодайв». Тіло зниклого виявлено в 20 м від берега, на 5 м глибині.

14 липня - Нікопольський р-н, село Покровське, Каховське водосховище. Під час відпочинку на березі водойми, пірнув у воду та зник громадянин, 1981 року народження. Тіло загиблого виявив його брат до прибуття рятувальників.

16 липня - Кам’янський р-н, селище міського типу Карнаухівка, річка Дніпро. Від служби «102» надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку на березі річки 15 липня приблизно о 20:00 пірнув у воду та зник чоловік. Водолазами #ДСНС_ДНІПРО на відстані 10 м від берега та на глибині 10 м виявлено тіло загиблого.

17 липня - Дніпровський р-н, село Кам'янка, річка Мокра Сура. За повідомленням з поліції - в 7 м від берега, на поверхні води, виявлено тіло чоловіка. Підрозділом ГУ ДСНС у області за допомогою мотузки з гаком тіло чоловіка, орієнтовно 35-40 років, доправлено до берега.

Особливу увагу надзвичайники звертають на трагедії, яка трапилася.

17 липня в місті Дніпро в районі житлового масиву «Кам'янський» на стихійному пляжі. Під час відпочинку на березі з родичами залишилася без нагляду дівчинка, 2016 року народження. Через деякий час тіло дівчинки без ознак життя, виявлено у воді відпочиваючими та доправлено до берега.

Шановні дорослі! Зрозумійте, будь ласка, що час відпочинку біля водойм ви маєте пам'ятати, що купання у нетверезому стані або занадто легковажне поводження у воді може становити велику небезпеку. Також нещасні випадки на водоймах, на жаль, часто трапляються із дітьми, тож вони мають завжди перебувати під ПИЛЬНИМ НАГЛЯДОМ. З досвіду рятувальників, дуже невеликий відсоток людей має розуміння і зможе зорієнтуватися під час виникнення ситуації, яка загрожуватиме життю людини. Тому безпека відпочивальника залежить передусім від вас самих. Ставтеся відповідально до свого здоров’я та життя.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті