Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало 5 осіб

На Дніпропетровщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало 5 осіб

27-го липня о 15:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу села Грушевато-Криничне Синельниківського району, 15 км у західному напрямку від міста Синельникове.

За вказаною адресою направлено чергові відділення 48-ої державної пожежно-рятувальної частини 10-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події, встановлено, що відбулось зіткнення двох легкових автомобілів: «Volkswagen CC» та «Daewoo Lanos».

Внаслідок події постраждало 5 осіб: водій (чоловік 1974 року народження) та пасажири (чоловік 1979 року народження та жінка дані встановлюються) з легкового автомобіля «Daewoo Lanos» та водій (чоловік 1971 року народження) та пасажир (жінка 1979 року народження) з легкового автомобіля «Volkswagen CC».

Співробітники Служби порятунку транспортували за допомогою медичних нош постраждалого водія легкового автомобіля «Daewoo Lanos» до карети екстреної медичної допомоги.

Всіх постраждалих госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

До ліквідації наслідків ДТП було залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті