Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
07:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Через Дніпро пробіжать легкоатлети зі Львова до Сєвєродонецька

Через Дніпро пробіжать легкоатлети зі Львова до Сєвєродонецька

Із заходу на схід через всю Україну – патріотичний пробіг до 30-річчя Незалежності довжиною 1388 км покликаний об’єднати любителів здорового способу життя з різних регіонів нашої держави.

Надмарафон стартує у Львові 30 липня і має фінішувати 24 серпня в Сєвєродонецьку. Бігуни, по черзі змінюючи один одного на дистанції, упродовж 26 днів передаватимуть державний прапор України дорогами Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Вінницької, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей. Про це повідомила Донецька облдержадміністрація.

Маршрут пройде через населені пункти: Львів, Золочів, Тернопіль, Волочиськ, Хмельницький, Летичів, Вінниця, Немирів, Гайсин, Умань, Новоархангельськ, Олександрівка, Кропивницький, Новгородка, Кривий Ріг, Софіївка, Кринички, Дніпро, Павлоград, Петропавлівка, Покровськ, Краматорськ, Слов’янськ, Бахмут, Лисичанськ, Сєвєродонецьк.

Бажання подолати всю дистанцію висловили ініціатор заходу Ярослав Козак зі Львова та представник Краматорського клубу любителів бігу Костянтин Билим.

Усі охочі можуть долучитися до заходу у своїх містах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті