Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці двоповерхівки у Придніпровську бояться жити у власних квартирах

Мешканці двоповерхівки у Придніпровську бояться жити у власних квартирах

У Придніпровську мешканці двоповерхівки, якій 66-ть років, бояться жити у власних квартирах! З моменту здачі в експлуатацію будинок жодного разу капітально не ремонтували. Хто відповідальний за тріщини у стінах та фасаді та чи довго ще боятися людям?

Цьогоріч сьомому будинку на вулиці Космонавта Волкова виповнилось шістдесят шість років. Тріщини на стінах та фундамент, що давно просів – краще за все говорять про поважний вік двоповерхівки. Марія Антоновна мешкає тут від самого початку. Згадує, як купувала квартиру у новобудові. Зараз же боїться, що будинок просто розвалиться.

За усю історію експлуатації, будівлю жодного разу не ремонтували. У під’їздах давно погнили вікна, вхідні двері просіли, а зі стін обсипались останні шматки ще радянської штукатурки. Під час дощів фасад підмиває вода, від чого стіни вкриваються тріщинами різних розмірів. Їх люди вже десятки років латають самотужки.

Усе, що можуть – місцеві роблять своїми силами. Мешканці третього під’їзду наприклад, зібрали гроші і замінили двері та вікна. Однак, інші такої змоги не мають. Бо більшість – пенсіонери. Неодноразово з цілим переліком скарг люди звертались до свого Жилсервісу та міськради. Однак щоразу їх годують порожніми обіцянками. Єдине – три роки тому замінили дірявий дах. За інше братися не схотіли, мовляв мешканці будинку мають чималі борги за ЖКГ.

У міськраді кажуть: незважаючи на борг у майже сорок тисяч гривень, в будинку проводяться необхідні ремонтні роботи.

Всі інші роботи, на кшталт, ремонту в під’їздах, в міськраді обіцяють виконати лише після повного погашення боргу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


не местный  (18.08.21 11:59): То не дома, то бараки. Которые строились после 2-й мировой войны как временное на 20-30 лет, пока не построять капитальные дома. И таких бараков по городу великое множество. Плюс у них еще и центральное отопление отключат.
Нашему дому 67 лет. И никаких тебе трещин и прочих подобных прелестей. Потому что строили не наши строители а остатки пленных немцев.
Но то что в ЖЭК или ОСББ платим как в черную дыру, куда идет только поглащения, без капли обратного выхлопа, с этим согласен однозначно.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Sopelman  (18.08.21 11:04): Да, что тут рассуждать! Сносить эти бараки необходимо еще вчера и предоставлять жителям новую жилплощадь уже по новым европейским нормам. Відповісти | З цитатою
Гость  (18.08.21 09:04): Многим домам гораздо больше лет, и шо? Відповісти | З цитатою
як цікаво... в 1955р  (18.08.21 08:30): воно КУПУВАЛО!!! квартиру! Це ж ще в часи совка!!
то це кооператив, чи шо?
А хто Ж її приватну власність мусить ремонтувати??
НАВПАКИ - за те що 66років не утримували належним чином будинок мають сплатити ШТРАФ.
Відповісти | З цитатою
1 плюс 1  (17.08.21 17:54): 66 лет ремонт не делали, но крышу заменили.
идите подавайте на бюджет развития. и придется немало оббегать кабинетов
Відповісти | З цитатою
Эуропеец  (17.08.21 17:27): Первое как можно было 66 лет назад купить квартиру? Второе пора халявщиков прошла, берём СВОЕ бабло, СВОИ руки и ремонтирует. Третье (не для жалостливой неньки - родины неудачников) за долги пора их давно выселить. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
мимо проходил  (17.08.21 17:13): все на шару норовят..совдеповские времена прошли! Дружно собираем деньги и ремонтируем, как это делают все жильцы ОСББ или принимаем ДОЛЕВОЕ участие в городских программах города. Відповісти | З цитатою
1  (17.08.21 15:52): О чем это? Как какие то идиоты не платят квартплату и своими силами тоже делать не хотят? Ну и что? Либо пусть делают сами, либо заплатят и сделают за них, в чем проблема то? Как вариант, могут продать и купить в другом месте, где лучше или дешевле. Что воду то варить Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті