Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 27 травня 2024
00:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі до Дня Незалежності України вручили 30 обласних нагород

|«« «« »» »»|

У Дніпрі на святкові урочистості зібрали військових, волонтерів, правоохоронців, рятувальників, педагогів, спортсменів, лікарів, аграріїв, культурних діячів. Загалом 30 людей. Усі отримали відзнаки від керівництва області.

Нагороджених привітав перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

Івент присвятили 30-річчю Незалежності. На початку офіційної частини разом заспівали Гімн України.

«Пишаємося мешканцями, завдяки яким розквітає Дніпропетровщина. Тими, хто рятує життя, охороняє мир та спокій, навчає, допомагає, невтомно працює в полі, розвиває культуру та радує спортивними досягненнями», – зазначив перший заступник голови ДніпроОДА Володимир Орлов.

Гостям вручили почесні відзнаки та нагрудні знаки «За заслуги» перед громадою. Як свідомим українцям, які вносять значний вклад у розвиток рідної держави. Людям, сильним тілом і духом.

«Наша область – серце України. Вона багато в чому перша. А найголовніший її скарб – люди. Сьогодні радий привітати найкращих та подякувати їм за роботу», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Для багатьох нагороди стали приємним сюрпризом.

Серед таких заслужений працівник фізичної культури та спорту з Кам’янського Володимир Морозов. Нині тренер з академічної греблі. Виховав багатьох чемпіонів світу та Європи. Його підопічні брали участь у п’яти олімпіадах. З Атланти привезли «срібло», з Лондона – «золото».

«Неочікувано було отримати відзнаку. Приємно, що мою працю помічають. Такі моменти дуже цінні», – поділився враженнями Володимир Морозов.

Заслужена артистка України Оксана Петровська починала актрисою драми та за сумісництвом костюмером. Зараз директор-художній керівник Дніпропетровського національного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка. Її можна побачити на сцені майже в кожній постановці. Для трупи театру вона справжня Берегиня.

«Такі заходи потрібні, щоб усі знали, що ми незалежні та самостійні. Що ми козацького роду. Що нас ніхто не зможе зламати», – вважає Оксана Петровська.

«Ми цього варті. Людей потрібно стимулювати. Сьогодні я та моя родина щасливі», – зізналась волонтерка та ветеранка АТО/ООС Дар’я Андрусенко-Якотюк.

Дівчина розповіла, що з 2014 року вона збирала допомогу для бійців та їздила на фронт. У 2016-му пішла служити за контрактом до Збройних Сил України. У майбутньому планує реалізувати проєкт з допомоги жінкам військовим.

Свято пройшло під гаслом «Ми всі єдині!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (9)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті