Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
12:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» повідомили, які ціни на газ будуть діяти у вересні

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» повідомили, які ціни на газ будуть діяти у вересні

Ціна блакитного палива для клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут у вересні залишається незмінною.

Так, вартість одного кубометру газу в рамках тарифів «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж» становитиме, як і в попередні місяці, 7,99 грн.

Зазначимо, що «Твій газ Річний» – це базова пропозиція постачальника. Усі побутові споживачі з 1 травня були автоматично переведені на цей тариф. Проте клієнти ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» можуть обрати альтернативну комерційну пропозицію – «Твій газ Рівномірний платіж». Після численних звернень громадян, у компанії продовжили термін підключення до тарифу до 30 вересня 2021 року. Діятиме тариф, як і планувалося, до 30 квітня 2022 року.

За словами спеціалістів компанії, чим ближче опалювальний сезон, тим частіше споживачі замислюються над прогнозованими сумами у платіжках. Станом на 25 серпня, понад 6000 клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» подали заявки для переходу на тариф «Твій газ Рівномірний платіж».

Споживачі обирають цей тариф з декількох причин. По-перше, він дозволяє весь рік платити за газ однакові суми та не перейматися передачею показань лічильника. По-друге, у рамках цієї комерційної пропозиції ціна блакитного палива для побутових клієнтів у вересні залишається незмінною, незважаючи на стрімке зростання вартості ресурсу в Україні та країнах ЄС.

Gorod.dp.ua на Facebook.


3441  (28.08.21 15:34): Золотое время горгаза! Відповісти | З цитатою
Ольга  (27.08.21 10:03): А о том, что начиная с января месяца, они перестали фиксировать показания у половины абонентов и выставляют "расчетные 10 кубов" вместо реальных (частный сектор в отопительный сезон), они не сообщили? С Нового Года тарифы менялись в большую сторону и теперь все не зафиксированные показания пересчитают когда-нибудь по более высоким тарифам. Відповісти | З цитатою
авакянович  (26.08.21 21:15): пора переименовывать ООО "Днепропетровскгаз Сбыт" в ООО "На три буквы" Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті