Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Січеславській Набережній відновили частину пішохідної зони та облаштували велодоріжку

У Дніпрі на Січеславській Набережній відновили частину пішохідної зони та облаштували велодоріжку

У Дніпрі завершуються роботи з відновлення частини пішохідної зони на Січеславській Набережній між вул. Поля та Крутогірним узвозом.

Тут уклали нову тротуарну плитку, у тому числі й тактильну, облаштували велодоріжку. Також на проїжджій частині, між паркувальними кишенями, зроблять зелені зони.

«На цій ділянці ми уклали новий тип плитки: вона має більш естетичний вигляд, а на відміну від стандартної, більш гладка та не має стиків. Усього роботи тривали близько трьох місяців. За кілька днів повністю завершимо цей об’єкт. Зараз готується проєкт подовження велодоріжки та оновлення тротуару далі: до вул. Ливарної та вул. Павла Нірінберга», – зазначив начальник інспекції з питань благоустрою ДМР Руслан Мороз.
Крім того, вздовж тротуару встановили 140 антипаркувальних стовпчиків.

«Раніше деякі водії заїжджали на тротуар – подекуди повністю, а іноді частково, паркуючись у кишені. Антипаркувальні стовпчики убезпечать пішоходів та велосипедистів. Крім того, пересування пішохідною зоною стане комфортнішим, а водії не будуть порушувати ПДР», – додав заступник директора КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Дмитро Омельченко.
Дніпрянка Аліна проходить набережною щодня. Зараз милується оновленою пішохідною зоною: «Тут раніше був старий асфальт, плитка, не дуже було комфортно ходити. Після дощу утворювалися калюжі. Мені подобається оновлений вигляд пішохідної зони. Добре, що є й окрема велодоріжка».




Gorod.dp.ua на Facebook.


Игорь  (10.09.21 21:19): Да красиво,только на велодорожку, чтоб заехать надо на бордюр высокий запрыгнуть(вьезд со стороны гостиниц Днепропетровск). Відповісти | З цитатою
не местный  (09.09.21 16:53): Мы сделали свою работу. Мы молодцы...
Я сегодня тоже на работу сходил, считаю это заслуживает отдельной статьи.
Відповісти | З цитатою
Ну а чего же  (09.09.21 13:31): скромно умолчали о том,что вся суета была для того.чтобы обустроить там карманы для платной парковки? В городе уже нет места,где можно оставить машину-всё изрисовали синей краской. Оффшорная компашка трудится не покладая рук... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Злюка  (09.09.21 13:23): И с двух сторон платные парковки. Боря, когда ты отчаливаешь в последнее путешествие?
Где бесплатные парковки? Морда ты ждовская.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті