Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сучасна та комфортна: як виглядає оновлена стоматологічна поліклініка №1 у Дніпрі

|«« «« »» »»|

У стоматологічній поліклініці № 1 в Дніпрі завершили ремонт вхідної групи. Тут зробили спеціальний підйомник для людей з інвалідністю, пандус, тактильну плитку, таблички зі шрифтом Брайля. Також тепер у закладі понижена реєстратура. Усе це – умови, за яких поліклініка могла укласти договір з НСЗУ, аби отримувати фінансування. Нині медичний заклад уже підписав цей документ.

«Загалом ремонт обійшовся нам майже у 1,5 млн грн. Ці кошти наша поліклініка заробила завдяки наданню платних послуг. Адже Національна служба здоров’я України гарантує дорослому пацієнту безкоштовно лише ургентні послуги. Щодня до нас звертаються маломобільні пацієнти: це і люди з інвалідністю, і мами з дитячими візочками, і люди, які отримали травму, наприклад, перелом ноги. Тепер вони із комфортом пересуваються закладом», – розповіла генеральна директорка КНП «Стоматологічна поліклініка № 1» ДМР Марта Василишина.

Наталя Рибалка приїхала сьогодні до стоматологічної поліклініки № 1 разом із сином, який пересувається на інвалідному візку. Каже, що вони шукали медичний заклад, де є потрібні умови:

«Ми вже вдруге приїхали сюди. Дуже зручно: є і спеціальний підйомник, і пандус. Моєму синові тут комфортно, і я радію від цього».

Крім того, у поліклініці цьогоріч оновили кабінети, де надають платні послуги. Це також зробили власним коштом медичного закладу. У відділенні відремонтували коридор, у кабінетах встановили нові меблі та обладнання.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пациент  (01.10.21 15:27): Врачи разные наверное. Но, с к тем, с кем имели дело лично, - идти не советую.
Капинус - недопломбировала канал, после чего пришлось лечить кисту.
Цысар - протезист работает по принципу "лепи не проверяя". То есть ставит коронку не проверяя контрольным ренгеном - а запломбированы ли каналы в зубе, или через полгода все переделывать?
Приймак протезист вообще беспредельщик - пациент не может сомкнуть зубы - бугор на установленной коронке мешает, - пришлось переделывать у другого врача. А цены не сильно отличаются от коммерческих клиник.
Пациента с воспалением хирург Черемисин мурыжил долго и взял деньги так ничего и не вылечив, пришлось эту проблему решать в другом месте.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
арифметика  (01.10.21 13:19): Прайс на услуги решили не показывать. Это же "комунальне некомерційне підприємство Дніпровської міської ради" Відповісти | З цитатою
Утюг  (01.10.21 10:43): Пару литров асфальта. Салат из овощей нагрубил сторожу. Одевайся и в полёт Відповісти | З цитатою
Vv  (01.10.21 07:00): Там до революции еще по 1 тыще за зуб брали, сам там делал.сейчас страшно представить даже сколько в ,,государственной бесплатной медицине" нужно заплатить.
Хожу в частную, уверен-дешевле и качественней, да и по этажам и очередям не нужно гонять
Відповісти | З цитатою
Гость  (01.10.21 05:22): А куда делась областная детская, которая на Правде была? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
батько  (30.09.21 22:08): В этой Клинике работают Врачи очень высокой квалификации, все, как на подбор, а особенно Мужчина-дантист которого почему то сняли токо со спины -это просто Бог Стоматологии, просто Звезда этой клиники, в реале Стоматолог от Бога, к сожалению не помню его фамилию, но что то связано с очаредом или чередом Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті