Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку року у Дніпрі встановлено майже 4 тис індивідуальних лічильників газу

З початку року у Дніпрі встановлено майже 4 тис індивідуальних лічильників газу

За 9 місяців 2021 року фахівці АТ «Дніпрогаз» встановили для клієнтів близько 4 тис індивідуальних газових лічильників. Всього у поточному році компанія планує встановити понад 5 тис приладів обліку.

Цього року АТ «Дніпрогаз» встановить понад 5 тис індивідуальних лічильників газу побутовим споживачам. НКРЕКП передбачило для цього майже 11,5 млн грн.

Термін встановлення лічильників газу в Україні продовжено до 1 січня 2023 року. Наразі комерційним обліком блакитного палива у Дніпрі та Дніпровському районі забезпечені більше 90% домогосподарств.

Роботи зі встановлення індивідуальних лічильників газу фахівці АТ «Дніпрогаз» виконують для споживачів газу повністю безкоштовно, а для виконання монтажних робіт виділяється необхідна кількість розхідних матеріалів.

Основна проблема, яка виникає у процесі оснащення лічильниками багатоповерхівок, пов’язана з відсутністю доступу у газифіковані квартири. Нерідко деякі мешканці свідомо перешкоджають виконанню робіт, відмовляючи у доступі для встановлення лічильників.

Кодекс ГРМ визначає: у разі відмови від встановлення приладу обліку фахівці газорозподільної компанії зобов'язані скласти Акт про порушення та Акт про відмову від встановлення лічильника. На підставі даних документів розрахунки за спожитий газ будуть проводитися за граничними нормами споживання, які в середньому у 3 рази більше діючих норм споживання газу. За наявності газової плити та централізованого гарячого водопостачання гранична норма газоспоживання складе 9,8 куб. м на 1 людину на місяць, за відсутності гарячого водопостачання - 18,3 кубометри на 1 людину на місяць.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Настя  (06.10.21 13:47): Безплатно? Смешно. Днепрогаз и безплатно разные вещи. Відповісти | З цитатою
Гость  (06.10.21 13:04): проспект Героев 18, должны были ставить индивидуальные счетчики газа, но не тут-то было, втихую приехали, пока люди были на работе, без предупреждения установили общий счетчик на несколько подъездов и привет, писали заявления в горгаз, ни ответа ни привета, накручивают такие СУММЫ Відповісти | З цитатою
Горожанин  (05.10.21 22:25): Враньё, ко мне приходили и требовали 2500, я отказался. Відповісти | З цитатою
guest  (05.10.21 18:12): Вот это темп для города миллионника! дух захватывает. И когда эти нелюди перестанут придумывать двойную кубатуру при отсутствии горячей воды? Відповісти | З цитатою
Константин  (05.10.21 17:38): забудьте. мы живем при капитализме:
1) получение прибыли на всем, вообще на всем
2) ты должен платить, не важно как и почему, просто должен
3) формирование цены на товар - это максимальная цена, за которую этот товар люди готовы покупать.
Если посмотрите на жизнь с этой точки зрения, то все станет понятно.
Відповісти | З цитатою
ДнепроГазГопники  (05.10.21 16:18): Инвалид войны!
Послали культурно вежливо на !!!
Дали понять что не светит инвалиду войны пенсионеру бесплатная установка газового счетчика!
Счетчики бесплатно устанавливают только для своих я имею ввиду в многоквартирных домах!
Короче!
Инвалид войны пшол ты на )(й!
Такая в них философия и мировозрение!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
*_*  (05.10.21 15:36): Так устанавливайте всем счётчики газа в квартирах. А то повесили общие счётчики на многоэтажные дома и никто не видит сколько там накапало. Даже не видно есть ли там сам счётчик и работает ли он. Может данные от балды пишутся?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті