Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Про опалювальний сезон, тарифи, ремонт доріг та будівництво домівок для дітей-сиріт: публічний звіт ДніпроОДА

Про опалювальний сезон, тарифи, ремонт доріг та будівництво домівок для дітей-сиріт: публічний звіт ДніпроОДА

На Дніпропетровщині діє новий знижений тариф на електроенергію.

А ще фіксована річна ціна на газ. У Тернівці та Першотравенську стартував опалювальний сезон. Там з теплими батареями вже понад 400 житлових будинків. Про це під час публічного звіту розповів заступник голови облдержадміністрації Максим Беспальчук.

«Область на 100% готова до початку осінньо-зимового опалювального сезону. Проведені усі необхідні технічні роботи. 10% об’єктів соціальної сфери вже з теплом. Решта котелень запрацює, коли середньодобова температура триматиметься на рівні +8 градусів три дні», – зазначив Максим Беспальчук.
Він додав, що регіон має достатні запаси газу. А мешканці захищені фіксованим річним тарифом. Для побутових споживачів – 7 грн 42 коп за кубометр. Для соціальної сфери з урахуванням ПДВ і транспортування – 16 грн 80 коп.

Діють в Україні й нові ціни на електроенергію. Для домоволодінь, які споживають менше 250 кіловат-годин на місяць, тариф знизили. Такі абоненти сплачують 1 грн 44 коп. Для решти вартість кіловат-години електроенергії незмінна – 1 грн 68 коп.

«Продовжуємо приводити до ладу автошляхи регіону. Як місцеві, так і державного значення. Триває будівництво «з нуля» національної траси Н-31 Дніпро-Решетилівка. А ще об’їзної Дніпра. Масштабний ремонт відбувається на Павлоградській трасі. Там укладають фінішне покриття», – розповів Максим Беспальчук.
Решетилівську магістраль прокладають за мостом через канал Дніпро-Донбас. Зводять переправи і тунелі. А ще унікальну для України естакаду через річку Оріль.

На Південному обході Дніпра дорожники вже виконали понад 70% запланованих робіт.

Дорожню інфраструктуру оновлюють за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Для утримання автошляхів у 2021 році обласним коштом придбали 12 одиниць комунальної техніки. Автівки мають усе необхідне для прибирання вулиць влітку та взимку», – сказав Максим Беспальчук.
На Дніпропетровщині розвивають й мережу затишних домівок для дітей-сиріт. Такі оселі вже є у Солоному, Раївці, Кам’янському, Покрові, Петриківці, Богданівці. Це альтернатива застарілим інтернатам. Нині триває будівництво малих групових будинків у селах Петрівка Синельниківського району та Вакулове – Криворізького.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Тамара  (19.10.21 12:32): Уважаемый Беспальчук Максим! Видели ли Вы трассу в Васильковском районе?
В Синельниковском районе кое как провели ямковый ремонт, а дальше?
Ездить по такой дороге, наказание, неужели за 30 лет независимости нельзя
хоть раз отремонтировать эту дорогу, не верю, что за 30 лет ни копейки не дали на ремонт трассы проходящей через Васильковский район, ведь делее идет Покровский район и там дороги делают, хоть и ямковый ремонт но проехать по ним можно. Наверное надо обратится к нашему уважаемому президенту о проверке выделения денег на трассу, проходящую через Васильковский район!!!
Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (18.10.21 14:07): На OLX стартовал набор работников на строительство в аэропорту взлётной полосы.. всем сотрудникам обещают бесплатные взлёты и падения при посадке.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті