Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Згадали молодість: у Дніпрі водії-ветерани відвідали депо № 1, в якому пропрацювали багато років

|«« «« »» »»|

У Дніпрі 7 водіїв-ветеранів відвідали депо № 1. Екскурсію влаштували з нагоди 60-річчя підприємства та 74-ї річниці старту тролейбусного руху в місті. Гостям показали нові тролейбуси, а ще профілакторій та цех капітального ремонту.

«Наші сьогоднішні гості пропрацювали в цьому депо багато років. Ми вирішили провести екскурсію, тому що за останні 5 років на підприємстві сталося багато змін: закуплено 49 нових тролейбусів, з’явилося новітнє обладнання для ремонту та експлуатації рухомого складу. Це значно полегшує роботу нашим фахівцям», – сказав голова профкому КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Сергій Солоха.

Тролейбусне депо № 1 запрацювало 7-го листопада 1961 року. Підприємство було розраховане на 100 машин. Тоді доводилось працювати без сучасного обладнання, це ускладнювало роботу.

«Згадуючи ЗіУ-5, ЗіУ-9 – це були хороші машини, але, звичайно, їх не можна порівнювати з тим рухомим складом, який є зараз. Ми хотіли поділитися з колегами, які пропрацювали тут багато років, нашими успіхами», – зазначив начальник депо № 1 КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Віктор Сухар.

Людмила Семидоцька почала працювати в депо № 1 з моменту його відкриття у 1961 році. У 2005-му вийшла на пенсію. Каже, екскурсія сподобалась, приємно було зустрітися з колегами:

«Депо дуже змінилось. Зараз тут набагато чистіше, приємніше, нова техніка. Є всі умови для роботи, я б із задоволенням прийшла знов сюди працювати, шкода, що вік не дозволяє».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Эуропеец  (05.11.21 17:15): Респект и уважуха Людям Труда. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті