Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі судитимуть державну виконавицю, яка заволоділа грошовими коштами громадян на понад 1 мільйон гривень

У Дніпрі судитимуть державну виконавицю, яка заволоділа грошовими коштами громадян на понад 1 мільйон гривень
За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра до суду скеровано до суду обвинувальний акт відносно державної виконавиці одного з відділів державної виконавчої служби у місті Дніпрі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції за заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах, а також незаконні дії з документами на переказ, вчиненні повторно (ч.5 ст.191, ч.1 ст.200 та ч.2 ст.200 КК України). Так, службовиця мала доступ до рахунків відомства, на які зараховуються стягнуті з боржників кошти для виплат стягувачам, та була відповідальною за підготовку розрахункових документів. За версією слідства, з метою особистого збагачення, зловмисниця протягом січня-травня 2020 року складала платіжні доручення, у які вносила завідомо недостовірні відомості, для перерахування грошових коштів боржників на власний банківський рахунок. Задля засвідчення таких доручень остання використовувала електронні підписи своїх колег та електронну печатку відомства. За вказаний період жінка заволоділа грошовими коштами фізичних осіб на суму понад 1 мільйон гривень. Судовий розгляд справи триває.
Gorod.dp.ua на Facebook.


аня  (27.11.21 17:20): А аналоговиков когда судить будут? Відповісти | З цитатою
Вася  (27.11.21 17:04): Желаю автору статьи успешно окончить пятый класс, где изучают склонение числительных. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті