Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Dnipro Green Hope – 2021: у Дніпрі відбудеться нагородження екосвідомих містян та підприємців

Dnipro Green Hope – 2021: у Дніпрі відбудеться нагородження екосвідомих містян та підприємців

Сьомого грудня у Дніпрі відбудеться «Dnipro Green Hope 2021 – відзнака екосвідомих дніпрян». Це захід, на якому нагородять найбільш екоактивних мешканців Дніпра та представників бізнесу.

Також під час заходу департамент екологічної політики Дніпровської міської ради звітує про виконану роботу у 2021 році.

«Такий захід проходитиме у Дніпрі вперше. Ми хочемо відзначити тих, хто робить великий внесок у покращення екологічної ситуації у місті: екосвідомі мешканці Дніпра, громадські організації, представники бізнесу. Дніпро – великий індустріальний центр. Ми намагаємося залучати до співпраці тих, хто робить конкретні кроки для того, щоб екологічний стан нашого міста покращувався», – зазначила заступниця директора департаменту-начальниця управління комунальної екології департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради Ірина Козлова.

На премії «Dnipro Green Hope 2021 – відзнака екосвідомих дніпрян» передбачено сім номінацій: Refuse – відмова від зайвого, Recycle – перероблення, Reuse – повторне використання, Regreenery -озеленення, Recreation – зміна мислення, Renovation – зелені інновації, Regeneration – біорізноманіття.

«На запрошення департаменту екологічної політики ми приєдналися до заходу «Dnipro Green Hope – 2021». Екологічні питання – важливі і для Дніпра в цілому і для компаній-членів бізнес-асоціації. Торік в асоціації був створений комітет промислової екології та сталого розвитку, головна мета якого – зменшення промислового забруднення України та впровадження принципів циркулярної економіки. Тому нам, звісно, приємно опинитися серед номінантів «Dnipro Green Hope – 2021», – розповіла керівниця Дніпровського офісу Європейської бізнес-асоціації Катерина Присяжнюк.

Засновниця освітньої програми «Екосвідомість Дніпра» Ганна Жихарєва-Толстік розповіла, що захід буде тематичним:

«Дніпро – це місто, де народжується екологічний рух. В усіх містах про нас кажуть, що тут живуть люди, які стали на «зелений шлях». Тож і на «Dnipro Green Hope – 2021» ми вирішили використати цю метафору і замість традиційної червоної доріжки буде тематична зелена».

У свою чергу співзасновниця освітньої програми «Екосвідомість Дніпра» Олена Рожко додала:

«Ми дуже вдячні департаменту екологічної політики міськради за підтримку наших просвітницьких заходів. На «Dnipro Green Hope – 2021» ми звітуватимемо про виконану роботу цьогоріч».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Свет  (01.12.21 17:59): Предлагаю наградить департамент теплоснабжения. Батареи отключили, люди мерзнут. Зато воздух чище. И инициаторов высадки сосен, раньше нужно было. Сейчас было бы чем батареи топить. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті