Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
17:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі триває боротьба з виносними рекламними конструкціями

У Дніпрі триває боротьба з виносними рекламними конструкціями

У Дніпрі триває боротьба з тимчасовими виносними рекламними конструкціями, які заважають вільному руху містян. Йдеться про різноманітні штендери, банери, рекламні прапори тощо.

Використання такої реклами в Дніпрі заборонено правилами благоустрою. В усіх районах відбуються щотижневі перевірки щодо дотримання правил розміщення реклами, в разі виявлення порушення співробітники КП «Дніпровські активи» вилучають незаконну конструкцію.

«Власник незаконної конструкції, яку ми вилучили, може її собі повернути після сплати штрафу, розмір якого залежить від габаритів конструкції та терміну перебування в комунальному підприємстві», – розповів головний спеціаліст управління споживчого ринку департаменту торгівлі та реклами ДМР Артем Абраїмов. За його словами, виносні рекламні конструкції небезпечні та значно ускладнюють пересування вулицями людей з інвалідністю.
У комунальному підприємстві «Дніпровські активи» вилучена рекламна конструкція може перебувати до 6 місяців, потім її утилізують. За довідками можна звертатись за телефоном: (095) 374-05-68.





Gorod.dp.ua на Facebook.


security42559  (05.12.21 09:28): ...а летние террасы ресторанов на тротуарах- слабо сносить? Или "Благоустрий"ослепли? Відповісти | З цитатою
Андрей  (04.12.21 19:46): Маразм крепчал...Скоро в городе без разрешения пукнуть нельзя будет...

Город становится красивым, но абсолютно не уютным для жизни
Відповісти | З цитатою
Dnipro  (03.12.21 18:32): А парковки не мешают, да Відповісти | З цитатою
ччч  (03.12.21 16:45): Банеры больше мешают Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (03.12.21 14:10): Т.Е. такое рекламки надо делать с говна и палок.
Как только профит получаемый от такого изъятия уйдет в минус, то сразу кражи, а вернее грабежи прекратятся. Законы рынка, аднако))
Відповісти | З цитатою
Вася  (03.12.21 13:55): Правильно! Мешают парковать машины правильным пацанам. Больше места для парковок! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті