Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
03:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На проспекті Богдана Хмельницького та вулиці Абхазькій затримали кабельних крадіїв

На проспекті Богдана Хмельницького та вулиці Абхазькій затримали кабельних крадіїв

13 грудня вночі патрульному екіпажу надійшло повідомлення про спрацювання сигналізації в комунікаційному колодязі на проспекті Богдана Хмельницького. Екіпаж оперативно прибув на місце і побачив відчинений люк та пошкоджені кабелі.

Поліцейські оглянули прилеглу територію та виявили невідомого, которий, намагався втекти від них через двори. Чоловіка зупинили. Під час поверхневої перевірки у нього виявили інструменти, ліхтарик та рукавички. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до відділку поліції.

Ще одне повідомлення про крадіжку комунікаційного кабелю надійшло від небайдужого громадянина. Чоловік розповів, що на вулиці Абхазьській він бачив відчинений комунікаційний колодязь, а в ньому невідомого.

Поліцейські прибули на місце події. Інформація підтвердилася. Поряд із відчиненим люком був невідомий із пошкодженими дротами. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до відділку поліції.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася бомж  (14.12.21 10:50): Уже ни понятно в какой колодец лезть - кругом сигналезация. Відповісти | З цитатою
5276  (14.12.21 10:39): Какие достойные члены нашего социума!? Сразу видно образованность и воспитание. Відповісти | З цитатою
Молодой специалист  (14.12.21 09:04): Даже не знаю что лучше в этой стране,- батрачить как ишак за копейки или воровать по-чёрному.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті