Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі п'яний чоловік погрожував знайомій і викрав у неї Daewoo Matis

У Дніпрі п'яний чоловік погрожував знайомій і викрав у неї Daewoo Matis

Вчора, близько 18-ї години вечора, спецлінії 102 зателефонувала схвильована жінка і повідомила, що її знайомий, погрожуючи розправою, забрав в неї автомобіль Daewoo Matis й поїхав у невідомому напрямку. У місті оголосили план "Перехват".

Патрульні оперативно прибули до заявниці. Жінка розповіла, що її знайомий попросив в неї допомоги — підвезти його до батьків. Громадянка погодилася. Але коли чоловік сів до авто, він став погрожувати їй, відібрав ключі, змусив вийти з транспортного засобу, а сам поїхав геть.

Поліцейські швидко з'ясували, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності та де він може перебувати. Його виявили на проспекті Героїв та затримали, хоча він намагався втекти від патрульних. Неподалік, у дворі, інспектори виявили автомобіль заявниці.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Під час поверхневої перевірки у 32-річного громадянина виявили в кишені ключі від автомобіля та сліп-пакет із речовиною, схожою на наркотичну.

Також охоронці порядку помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували освідування. Він погодився. Прилад "Драгер" показав результат — 1,96 проміле алкоголю в крові чоловіка. На нього склали протокол за керування у стані сп'яніння та постанову за керування транспортним засобом, не маючи права на керування ним.

Громадянина доставили до відділку поліції. Його затримано в порядку ст.208 КПК.



Gorod.dp.ua на Facebook.


не местный  (15.12.21 15:34): Само собой, даже не пытаюсь защищать этого утырка, просто вопрос. А как можно было на него составить протакол за синьку за рулем, если его не приняли за управлением авто?
Если я синий прохожу во дворе с ключами от своего авто, рядом с самим авто, меня тоже можно принимать и протокол выписывать?
Ну а по сути, выбор авто для ухода от погони просто шедевральный! Хотя от нашей полиции, не удивлюсь если бы и на нем скрылся ))
Відповісти | З цитатою
Макс Вердикт  (15.12.21 14:26): Badoo и Tinder зло! Відповісти | З цитатою
элка  (15.12.21 14:02): Сколько погони шныряет по городу... Відповісти | З цитатою
Кулак Брежнева  (15.12.21 13:50): Бич хотел подставить машину селёдки под криминал. Но не вышло. Відповісти | З цитатою
Прохожий  (15.12.21 13:39): А машина еще и удобренная. Класс. Відповісти | З цитатою
4294  (15.12.21 13:04): Хороший мальчик!!! Відповісти | З цитатою
Рот  (15.12.21 12:36): Дал,дал, ушел! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті