Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
15:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро став першим українським учасником спільної з Ізраїлем програми підтримки стартап-компаній та бізнес-проєктів

Дніпро став першим українським учасником спільної з Ізраїлем програми підтримки стартап-компаній та бізнес-проєктів

Дніпро першим серед міст країни підписав міжнародний меморандум за Ізраїльсько-українською програмою прискорення зростання стартапів.

Ця ініціатива розроблена спеціально для масштабування міжнародних ізраїльсько-українських стартап-компаній та бізнес-проєктів.

«Дніпро — місто талановитих людей, які вміють працювати. Місто бізнесу та інновацій. Тут завжди цінують взаємовигідну співпрацю та відкриті до нових можливостей», — сказав мер Дніпра Борис Філатов при підписанні меморандуму, яке проходило у Києві під час великого Україно-ізраїльського інноваційного саміту.
Загалом спільна програма створює нові можливості для ізраїльсько-українських стартап-компаній. Очікується, що це також спростить розробникам подальше залучення інвестицій та дозволить швидше вийти на міжнародну арену.

«Це дійсно перший випадок такої колаборації муніципалітетів на тлі технологій, новаторства та бізнесу. Ми, мабуть, уперше створюємо спільну екосистему, яка передбачає просування стартапів», — сказала директорка департаменту розвитку бізнесу муніципалітету Нетанії (Ізраїль) Ірена Лівшиц.
Зі свого боку засновниця та директорка агенції «Глобальна Ізраїльська ініціатива» Альона Новгородська назвала цей проєкт стратегічно важливим:
«Ми щасливі, що знайшли в особі цих муніципалітетів надійних партнерів. У нас є розуміння того, що шлях буде тривалим (адже проєкт є стратегічно важливим), та це — перші значні кроки».

Gorod.dp.ua на Facebook.


[email protected]  (17.12.21 11:51): Скажите, а куда обращаться - у меня есть много талантливых идей, требующих стартапа - это и медицина, и промышленность, экономика и наука - ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті