Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Смарт Сіті» у Дніпрі: представники міськради обговорили з європейськими експертами впровадження проєкту концепції «Дніпро – розумне місто»

«Смарт Сіті» у Дніпрі: представники міськради обговорили з європейськими експертами впровадження проєкту концепції «Дніпро – розумне місто»

Представники Дніпровської міської ради під час робочої наради «Розбудова «розумних міст» у сервісах для громадян», яка відбулась у форматі zoom-конференції з представниками Естонії, Швеції та Німеччини, обмінялися досвідом з впровадження проєктів «Смарт Сіті».

Під час заходу європейські колеги розповіли про реальні практики та сценарії впровадження технологій «Смарт Сіті» на прикладі їхніх міст.

Водночас заступник міського голови щодо цифрової трансформації Костянтин Цепенніков презентував проєкт концепції «Дніпро – розумне місто», який з-поміж іншого включає перспективне бачення розвитку продуманих транспортних зв’язків, комунальної інфраструктури, системи поводження з відходами, енергозбереження, а також галузей освіти, охорони здоров’я, соцзахисту тощо.

«Вдячні європейським колегам за плідну зустріч, безцінний досвід, який можемо перейняти, поради. Наша мета – у рамках технологій «Смарт Сіті» підвищити якість життя містян, удосконаливши, впровадивши інноваційні рішення у різних сферах життя», – підкреслив Костянтин Цепенніков.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Умный город  (20.12.21 23:35): Концепция умного города (Smart City) — это система, при которой существующие ресурсы городских служб используются оптимальным образом и обеспечивают наибольшее удобство жителям. Для этого необходима тесная связь между проектами умного города (уличным видеонаблюдением, госуслугами, интеллектуальной транспортной системой и другими) в масштабах мегаполиса. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті