Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

П'яних водіїв фури та автобуса усунули від управління

П'яних водіїв фури та автобуса усунули від управління

Наприкінці минулого тижня патрульні зупинили на проспекті Нігояна для перевірки вантажівку DAF.

Під час спілкування з 36-річним водієм, мешканцем Одеської області, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували освідування. Прилад "Драгер" підтвердив, що в крові кермувальника алкоголь — 2,83 проміле. На водія склали відповідний протокол та відсторонили від керування.

21 грудня патрульні зупинили службовий автобуз БАЗ, який належить одному з підприємств регіону, за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування інспектори помітили у чоловік ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували освідування. Прилад "Драгер" показав, що в крові кермувальника 1,98 проміле алкоголю. 45-річного водія відсторонили від керування та склали протокол за ст.130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП. Шановні водії, подібне нехтування правилами може призвести до трагічних наслідків не лише для вас, але й для оточуючих. Не наражайте себе та інших на небезпеку!



Gorod.dp.ua на Facebook.


не местный  (22.12.21 15:24): Хоть от двух потенциальных убийств освободили город на какое-то время.
Что на фуре мудила! 3 промиле, это 0,7 кг водки, или даже больше, на одно лицо, и после этого сесть за руль??! Про автобусника я вообще промолчу…, ты же людей везешь!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті