Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському пройшов великий фестиваль чирлідингу

У Кам’янському пройшов великий фестиваль чирлідингу

Більше півтори сотні спортсменів запалювали на відкритому турнірі “Зірочки Прометея”. Вихідними у Кам’янському пройшов великий фестиваль чирлідингу. Учасники, тренери та глядачі заповнили майже усю арену спорткомплексу “Прометей”. З подарунками для федерації завітав очільник міста Андрій Білоусов.

Яскраве шоу замість звичайного спортивного змагання. В атмосфері неймовірного свята пройшов черговий відкритий турнір з чирлідингу “Зірочки Прометея”. Цьогоріч за перемогу змагалися 16 міських команд. А на сцені вперше з’явилися учасники віком від трьох років.

На трибунах маленьких спортсменів, звісно, підтримували батьки. Кажуть: чирлідинг – важкий, але красивий спорт.

Змагання відвідав і очільник Кам’янського Андрій Білоусов. Цінними подарунками він відзначив членів федерації та привітав усіх з прийдешніми святами.

Напередодні Нового Року вихованки спорткомплексу презентували комплекти нового сценічного вбрання. А саме – понад 70 яскравих костюмів для змагань та виступів.

Цьогоріч кам’янській Федерації чирлідингу виповнилося 11 років. На початку її заснування майже ніхто у місті не знав про цей спорт. Зараз же федерація налічує понад триста вихованців.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Квентин Карантино  (23.12.21 00:20): Причём свалили с города лучшие команды Украины . Чемпионы страны представляющие Украину на международных спортивных аренах и соревнования ! Почему так ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Квентин Карантино  (23.12.21 00:12): Напрашивается вопрос, почему в Каменском только черлидеры то и остались , а все команды и мужские и женские по волейболу и баскетболу свалили из города ??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Синяя Птица  (22.12.21 23:21): Ладно - сдаюся.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті