Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У передмісті Дніпра добудували новий басейн

У передмісті Дніпра  добудували новий басейн

Подарунок під ялинку для плавців: у Слобожанському звели «з нуля» басейн У Слобожанському завершили будівництво сучасного басейну. Стильного, із високотехнологічним обладнанням.

Ця спортивна локація відповідає всім вимогам – безпеки, оснащення. Тут передбачили окремі басейни для дітей та дорослих.

На першому поверсі – сучасна рецепція і затишне кафе. На другому – великий і малий басейни. Дорослий на шість доріжок, там 750 кубів води, у дитячому – 50. Поряд з басейнами на стінах ультрафіолетові осушувачі повітря. Вони створюють комфортний мікроклімат. Підлога – тепла.

Одночасно в басейнах зможуть плавати майже 100 відвідувачів. Ще більш ніж півсотні – займатися у тренажерних та фітнес залах. Один з інвентарем для силового, інший – кардіо навантаження. Спортивні зони – на третьому поверсі. Там же оглядовий майданчик.

Окрему увагу приділили зручностям для людей з інвалідністю. Будівля має ліфт, пандуси. Спеціальними підйомниками обладнані басейни.

Очисне обладнання – іспано-американське. Воно багатоступеневе. Має, зокрема, спеціальні потужні піщані фільтри та бактерицидні лампи. У дитячому басейні – срібно-катодне очищення.

Роздягальні та душові викладені кахлями. Чоловіча – кольору морської хвилі, жіноча – рожева. Там вже розставили меблі.

Вже формується команда тренерів та інших робітників басейну. Це справжній подарунок для громади — додаткові робочі місця.

Для місцевих школярів планують ввести безкоштовні уроки плавання. Дітей на заняття підвозитимуть автобусами.

«Тут є все що потрібно – професійні тренажери та спортінвентар. Серед родзинок – інерційні бігові доріжки, сходовий степер. Ну і найбільша гордість – басейн», – сказав тренер-масажист Андрій Мазур.
Нині система очищує воду та нагріває до комфортної температури. А ще налаштовують та перевіряють обладнання. Після завершення останніх приготувань вже можна буде плавати.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Мурик  (19.01.22 12:37): какую зарплату надо получать чтобы ходить семьёй. Не 150 грн с человека. Посещение достойно зажиточных Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Павел  (07.01.22 18:16): Когда отремонтируют бассейн завода Карла Либкнехта или он же СК Металл , готовый стоит бассейн годами и все молчат, давайте проведем городской референдум и подарим бесплатно его Филатову или Корбану с условием его восстановления и вседоступности в виде бассейна а не торгового центра , тем более там скоро начнется строительство Технопарка то есть будет развиваться эта территория Відповісти | З цитатою
Басейни Еталон  (25.12.21 12:40): Чудова робота професіоналів по будівництву басейнів Відповісти | З цитатою
:)  (24.12.21 16:26): А ещё шкафчики понравились: нижний остный выступ как раз на уровне колена, чтобы уж если стукнулся кто-то, то больше не плавал. А верхний - на уровне лба или глаза.
А ещё первые "дорожки", шириной в пол-метра. Зачем? Чтобы больше можно было списать на разделителях дорожек?
А ещё поручень на последнем фото. Тот, кто его делал, видимо никогда не был в бассейне раз такое придумал :)
Очередное большое рукожопство. Вложить столько денег и такую халтуру сотворить
Відповісти | З цитатою
:)  (24.12.21 16:17): подвесной потолок над бассейном - это просто верх тупости. Из-за недостатка вентиляции там всё грибком пойдет за пол-года, а потом будут удивляться почему люди, которые ходят за здоровьем, болеть начали ещё сильнее Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Василий  (24.12.21 14:54): А сколько стоит посещение сего чуда инженерной мысли? Відповісти | З цитатою
Велике будівництво  (24.12.21 13:40): Супер. Красиво, современно. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті