Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
20:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За темпами зростання експорту в 2021 році Дніпропетровська область посіла друге місце в Україні

За темпами зростання експорту в 2021 році Дніпропетровська область посіла друге місце в Україні

В січні-жовтні 2021 року порівняно з аналогічним періодом минулого року експорт підприємств Дніпропетровської області виріс на 65,7% досягнувши 10 млрд 334 млн гривень.

Про це стало відомо з даних, оприлюднених Державною служби статистики України.

За темпами зростання Дніпропетровська область стала другою в розрізі регіонів - одразу після Донецької, в якій експорт зріс на 80,4%.

Також за загальним обсягом експорту Дніпропетровщина посідає друге місце після Києва, поставляючи 19,5% усієї української експортної продукції. При цьому, регіон по відношенню до усієї країни має позитивне сальдо експорту-імпорту у 5,7 млрд гривень. В той час як Україна в цілому, без врахування Дніпропетровщини, має негативне сальдо у 8,2 млрд гривень. На область доводиться лише 8,2% всього загальнодержавного імпорту або 1,422 млрд гривень.

За 10 місяців 2021 року темпи зростання імпорту підприємств Дніпропетровщини були значно менші, порівняно з експорт і склали 25,5%. За обсягом імпорту область також посідає друге місце в розрізі регіонів після Києва. Далі йдуть Київська, Львівська та Харківська області.

З початку року експорт усіх регіонів України зріс на 37,5%, імпорт — на 32,5%.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я не поняла..  (03.01.22 16:07): А можно озвучить продукт, который на экспорт пошёл.. и объем по каждому наименованию- собрали-продали-остадось? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Виталий  (03.01.22 14:32): А кому деньги пошли от экспорта. Давайте кричать ура и хлопать в ладоши. В страшное время мы живём. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті