Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У минулому році мобільні групи з протидії домашньому насильству виїхали на майже 3600 викликів дніпрян

У минулому році мобільні групи з протидії домашньому насильству виїхали на майже 3600 викликів дніпрян

Для припинення фактів домашнього насильства та недопущення їх надалі, порушникам винесли 1353 термінові заборонні приписи.

Впродовж року поліцейські відкрили 61 кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Також за знущання з членів родини понад тисячі кривдників притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо що, основним завданням поліцейських мобільних груп є оперативне та якісне реагування на факти домашнього насильства, надання допомоги постраждалим особам, а також проведення превентивної роботи з порушниками.

Для цього поліцейські сектору протидії домашньому насильству Дніпровського районного управління поліції постійно співпрацюють з представниками соціальних служб та громадських організацій, надають комплексну допомогу постраждалим від домашнього насильства.

Правоохоронці закликають громадян не бути байдужими та не мовчати про такі факти. Якщо ви стали жертвою домашнього насильства або його свідками, звертайтеся до поліції за телефоном 102.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Саша  (20.01.22 14:12): Процентов 70 семья алкашей/наркош не поделили дозу или рюмку. У нас по улице одна такая раз в неделю регулярно вызывает типа муж бьет, а сама лыка не вяжет. Блин и главное приезжают, а как только что серьезное так фиг дождешся Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті