Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі викрили мережу незаконних гральних закладів

 У Дніпрі викрили мережу незаконних гральних закладів

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури організатору мережі незаконних гральних закладів та двом виконавцям повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2,3 ст.27 ч.3 ст.28 ч.1 ст.203-2 КК України.

За даними слідства, вказані особи протягом січня-липня 2021 року організували мережу гральних закладів у місті Дніпрі, де надавали доступ до азартних ігор без ліцензії на провадження вказаного виду діяльності.

Правоохоронними органами проведено обшуки за місцем мешкання фігурантів справи та у 12 приміщеннях, де функціонували гральні заклади, в ході яких виявлено та вилучено 93 системні блоки, 67 моніторів, 12 гральних автоматів, 20 мобільних телефонів, 11 флеш-накопичувачів, 18 маршрутизаторів, грошові кошти у сумі майже 55 тисяч гривень, чорнові записи, призові купони, магнітні ключі тощо.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру у скоєнні вказаного злочину ще одному учаснику групи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.




Gorod.dp.ua на Facebook.


как дети в школу  (01.02.22 14:53): Хохо, хаха!А у нас на Ж.м Покровский возле Сельпо ментоваи приезжают за данью по утрам, стоят рядом с "Зерновым технологиями " пьют кофе, при них игроки этого заведения даже драки устраивают. Відповісти | З цитатою
2118  (25.01.22 13:32): Садился за руль героем, а как за *** взяли, так сквозонуть пытался. Бровада кончилась?
Не хватает смелости и достоинства ответить себя??
Відповісти | З цитатою
Вася  (25.01.22 13:16): Смешно читать новость на пестрящем рекламой казино городском сайте Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті